“Overal waar ik kom, ontmoet ik weer nieuwe mensen met hun eigen verhalen”

Iris van Nobelen - Vakantiekracht Thuiszorg

Eén van mijn eerste bezoeken weet ik nog precies. Ik was aan het werk bij een man van 91 jaar. Hij was erg vriendelijk en liet mij rustig mijn gang gaan. Persoonlijk vind ik dat wel lekker, want wanneer er iemand op mijn vingers kijkt, gaat vaak alles spontaan fout. Na een uurtje gewerkt te hebben, vroeg hij of het tijd was voor koffie. Natuurlijk zei ik hier geen nee tegen. Eenmaal zittend op de bank, raakten we aan de praat. De man vertelde mij, dat hij op zijn dochter na geen familie meer heeft en hij zich af en toe best eenzaam voelt. Helaas komt eenzaamheid bij ouderen veel voor en ik kon de man wel begrijpen. Ik vroeg hem wat hij deed om toch de dagen door te komen. Hierop antwoordde hij: “vrouwen kijken”. 

“Ik vroeg hem wat hij deed om toch de dagen door te komen. Hierop antwoordde hij: 'vrouwen kijken'.”

 

Ik ben Iris, 20 jaar en ik studeer voor docente Duits aan de Hogeschool Rotterdam. In mijn vrije tijd werk ik in Westlandtheater de Naald, sport ik of onderneem ik activiteiten met vriendinnen. Ondanks de vele vacatures die voor deze bijbaan online staan, ben ik door mijn moeders schoonheidsspecialiste, die naast haar baan als schoonheidsspecialiste ook bij Pieter van Foreest werkt, aan deze tweede bijbaan gekomen. Na een sollicitatiegesprek en een aantal uur te zijn ingewerkt, kon ik zelfstandig aan de slag. Ik vind het heel leuk dat ik met deze bijbaan veel verschillende typen mensen mag helpen. Overal waar ik kom, ontmoet ik weer nieuwe mensen met hun eigen verhalen. Ik merk dat een luisterend oor zijn voor de cliënten soms nog waardevoller is dan het werk zelf. Toch moet er ook schoon worden gemaakt en dat heeft ook weer zijn charme. Heerlijk poetsen totdat alles weer naar citroentjes ruikt en de reukorganen van de ouderen worden geprikkeld. 

Zou jij ook, net als ik, graag als vakantiekracht in de Thuiszorg willen werken en ben jij flexibel, communicatief vaardig en heb je veel mensenkennis? Hou je er daarnaast van om je handen uit je mouwen te steken? Neem dan eens een kijkje bij de vacatures op https://pietervanforeest.nl/werken-bij/vacatures

Wie weet mag jij dan ook aan de slag bij deze vriendelijke man. O ja, vergeet dan niet zijn verrekijker af te stoffen…

Pas jij bij Pieter van Foreest?

Vind je vacature

Samen, jezelf zijn, boven verwachting

Wij vinden dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Het leven leiden dat je zelf wilt. Gelukkig zijn zoals je daar zelf of samen naar streeft. Dat is de grootste rijkdom voor mensen. Oók als je hulp en ondersteuning nodig hebt.

Daarvoor werken we samen. Want alleen samen met de cliënt, familie, mantelzorgers, collega’s, vrijwilligers, buurtgenoten en samenwerkingspartners kunnen we hét verschil maken en de gewone dingen boven verwachting goed doen.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?