Ruimte voor ontwikkeling

Kom je bij ons werken, dan investeren wij graag in jou.
Immers, om goede kwaliteit van zorg te leveren is het belangrijk dat we ons blijven ontwikkelen.

Waarom Pieter van Foreest? Warm welkom Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden Ruimte voor ontwikkeling Ontmoet je collega's

Ruimte voor ontwikkeling

Pieter van Foreest biedt ruimte. Ruimte om te onderzoeken, te leren, te proberen en steeds verder te verbeteren. We waarderen eigen initiatief, kennis delen en het leren van elkaar.  Je kunt jezelf blijven ontwikkelen, op professioneel en op persoonlijk vlak. Zowel vakinhoudelijke verdieping als het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden of het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten behoren tot de mogelijkheden. 

Leren van elkaar

Hoe kun je beter leren, dan direct tijdens het werk. We verwachten dat alle collega’s hun kennis delen, dat we elkaar altijd aan kunnen spreken positief en opbouwend. Zo leren we van elkaar, iedere dag.  

In gesprek

Ontwikkelen doe je op veel verschillende manieren. Ook door samen in gesprek te zijn. Bijvoorbeeld in gesprek met je collega, tijdens het teamoverleg en met je leidinggevende. Pieter van Foreest organiseert maandelijks Pieter Café waarbij jij en je collega’s in een informele sfeer in gesprek kunnen gaan met de leden van het bestuurlijk overleg.

Pieters Leerplein

Via deze digitale leeromgeving van Pieter van Foreest heb je eigen regie over jouw leerproces. Het leren wordt hiermee veel effectiever, want je kunt leren op het moment dat het jou uitkomt. Daar word je blij van.

Informatiebijeenkomsten

Regelmatig worden er bijeenkomsten speciaal voor jou en je collega’s georganiseerd. Denk hierbij aan kwaliteitscarrousels, waarin je samen met je collega's werkt aan kwaliteit. Of de korte scholingen waar je concrete handreikingen krijgt, waarmee je direct aan de slag kunt. Ook het opfrissen van je kennis of landelijke thema's komen aan bod.   

 

Congressen en symposia

Je krijgt de mogelijkheid om zowel interne als externe congressen en symposia te bezoeken. Door het jaar heen organiseert Pieter van Foreest diverse bijeenkomsten met leuke en leerzame onderwerpen, zoals vrijheid en veiligheid, samen omdenken, belevingstheater en zingen met mensen met dementie. Georganiseerd om jou te inspireren en samen met je collega’s nieuwe dingen te leren. 

Wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek gebeurt niet alleen aan universiteiten, maar ook in zorgorganisaties zoals Pieter van Foreest. Wij werken intensief samen met universiteiten, hogescholen en diverse kennis- en opleidingsinstituten. De Wetenschappelijke Onderzoekscommissie (WOC) van Pieter van Foreest speelt hierin een belangrijke rol. Samen werken aan de toekomst door kennis met elkaar te delen, onderzoek te doen en nieuwe inzichten te implementeren. Samen onderzoeken en werken aan vernieuwingen waar cliënten baat bij hebben. Pieter van Foreest is aangesloten bij het universiteitsnetwerk in de caresector Zuid Holland (UNC-ZH) en bij Medical Delta. Meer weten over wetenschappelijk onderzoek bij Pieter van Foreest? https://pietervanforeest.nl/over-ons/wetenschappelijk-onderzoek

Boven verwachting Prijs

Zie jij een mogelijkheid in je dagelijkse werk om een actieve bijdrage te leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten? Dan gaan we ervan uit de je dat oppakt. Echter soms heb je voor jou idee (extra) geld nodig. Daarvoor heeft Pieter van Foreest in samenwerking met het Klein Bretelerfonds de Boven Verwachting Prijs in het leven geroepen. Waarbij je kans maakt op €10.000,- ten behoeve van jouw innovatieve idee.

Kortom, wij dagen je uit om je te blijven ontwikkelen.

Heb je nog geen zorgopleiding en wil jij jezelf ontwikkelen door te leren en werken tegelijk? Dat kan via de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL).

Pas jij bij Pieter van Foreest?

Vind je vacature

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.