Waarom Pieter van Foreest?

Werken bij Pieter van Foreest betekent dat je een belangrijke bijdrage levert aan de ouderenzorg
in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland.

Of je nu ouderen verzorgt, verpleegt of hen van een kopje koffie voorziet. Of misschien zet jij  jouw kennis in op het gebied van management, financiën, techniek, P&O, marketing, facilitair of IT. Bij Pieter van Foreest hebben wij jou heel hard nodig.
Immers, Nederland vergrijst, mensen worden steeds ouder en wonen langer thuis.
De zorg wordt complexer en de technologische ontwikkelingen gaan door.
Werken in de ouderenzorg is waardevol en bij Pieter van Foreest kun jij samen met jouw collega’s hét verschil maken. 

Waarom Pieter van Foreest? Warm welkom Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden Ruimte voor ontwikkeling Ontmoet je collega's

Jezelf zijn

Als jij jezelf bent, dan ben je op je best. Daar geloven wij in. Je krijgt de ruimte om te onderzoeken, te leren, te proberen en steeds verder te verbeteren. We waarderen eigen initiatief, kennis delen en het elkaar aanvullen. Samen gaan we ervoor.

We willen de gewone dingen boven verwachting goed doen. Dat zit ‘m vaak in iets kleins. De beleving. Hoe je contact maakt. Hoe je iets doet en hoe je overkomt in je dagelijkse werk. Daar hebben wij continu aandacht voor. Hoe we dat doen? Door een omgeving te bieden waar iedereen zichzelf kan zijn.

Waar krijg jij energie van?

Samen met jou kijken we waar jij energie van krijgt, wat het beste bij jou past en waar jij je thuis voelt. Er zijn mogelijkheden genoeg, bijvoorbeeld binnen één van onze locaties, revalidatie en herstel of de palliatieve afdelingen. De thuiszorg, ontmoetingscentra, hulp bij het huishouden of ontmoetingscentra.

Samen kijken we waar jij energie van krijgt en waar jij je thuis voelt. Dan is het een match.

Warm welkom

Het is belangrijk dat jij je bij ons welkom en thuis voelt. Wij doen ons uiterste best om je een warm welkom te geven. Er is een fijne werkomgeving met collega’s die voor elkaar klaarstaan.

Eigen regie

Jij hebt de regie over je loopbaan, maar ook over je uren. Er zijn parttime en fulltime (36 uur per week) mogelijkheden, zodat jouw privéleven en je werk in balans zijn en blijven.

Opleidingen

Jij krijgt de ruimte je verder te ontwikkelen. Er zijn opleidings- en specialisatiemogelijkheden en je hebt de mogelijkheid om via eigen leerprogramma’s intern door te groeien. Ons digitale Pieters Leerplein biedt je een goed overzicht van de mogelijkheden.

Innovatie 

Wij willen blijven innoveren. Daarvoor werken we o.a. samen met de TU Delft op het gebied van zorgdomotica. Maar innovatie kan op allerlei manieren. We verwachten dat jij jouw ideeën deelt.  

 

 

Maatschappelijk betrokken

Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Dus, vind jij het belangrijk om werk te doen wat er toe doet? Dat je met een fijn gevoel weer naar huis gaat na een werkdag? Dat je iets hebt betekend voor een ander? Dan pas jij bij Pieter van Foreest.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Naast een goed salaris, bieden wij goede opleidingsmogelijkheden (carrièrepad), eindejaarsuitkering, ruime verlofregeling en vakantiegeld. Ook ontvang je maandelijks € 15,- korting op jouw sportschoolabonnement, kan je gebruik maken van een fietsregeling en uitstapjes met korting regelen via Fun bij Pieter.

Financiële zekerheid

Wij zijn een financieel gezonde organisatie, stabiel en evenwichtig. Kortom een bedrijf waar jij op kunt bouwen. Onze intentie is, na je jaarcontract, direct een vast contract te bieden.

Interesse gewekt?
 

Pas jij bij Pieter van Foreest?

Vind je vacature

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.