Warm welkom

Kom je binnenkort bij ons werken? Dan zorgen wij ervoor dat jij je snel welkom voelt.

Waarom Pieter van Foreest? Warm welkom Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden Ruimte voor ontwikkeling Ontmoet je collega's

Je snel thuis voelen

Wij vinden het belangrijk dat jij je snel thuis voelt binnen je team en binnen de organisatie. Direct bij je start nodigen we je van harte uit voor een introductiebijeenkomst. Je maakt hier meteen kennis met diverse collega’s, zoals de bestuurder, collega’s van P&O, een locatiemanager en een manager uit de thuiszorg. Bovendien ontmoet je meteen ook de andere nieuwe collega’s die tegelijk met jou gestart zijn. 

Introductiebijeenkomst

Deze introductiebijeenkomst vindt elke 1e maandag van de maand plaats. Tijdens deze bijeenkomst krijg je een beeld van onze organisatie, maak je kennis met onze visie en kernwaarden en worden er meteen een aantal praktische zaken geregeld. Zo wordt er een pasfoto gemaakt voor je bedrijfspasje, kun je eventuele vragen stellen over de bedrijfskleding en is er iemand vanuit onze afdeling ICT om je tips en trucs te geven rondom software en je eventuele zakelijke mobiele apparaten. 

 

Inwerkprogramma binnen jouw team

Naast de centrale introductie, heb je natuurlijk een inwerkprogramma binnen jouw team. We vinden het belangrijk dat je goede begeleiding krijgt op jouw afdeling, dat je weet waar je alles kunt vinden, wat er van je verwacht wordt en je zelfstandig aan de slag kunt. Zodat jij je snel thuis voelt bij Pieter van Foreest. Welkom nieuwe collega!

Pas jij bij Pieter van Foreest?

Vind je vacature

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.