Arbeidsvoorwaarden

Welkom

Wij zijn blij dat je binnenkort als medewerker van Pieter van Foreest start! We wensen je een mooie tijd binnen de organisatie en wensen je veel werkplezier toe.

Voordat je start zijn er een aantal zaken die we graag met je willen delen. Op deze pagina vind je de arbeidsvoorwaarden. Voor onderstaande onderwerpen verwijzen we je naar de onderliggende pagina’s; verzuim, ontwikkelen & leren, Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en gedragsstandaarden en kleding.

Wij doen graag iets terug

Zonder enthousiaste en betrokken medewerkers zou Pieter van Foreest niet kunnen bestaan. Daarom doen wij graag iets terug. We bieden jou een pakket aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk vinden wij het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen en ontplooien.

CAO VVT

De rechten en plichten van de werkgever en werknemer zijn vastgelegd in de Collectieve Arbeidsovereenkomst Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg oftewel de CAO VVT. Dit is de landelijke CAO voor onze bedrijfstak. Bekijk en download de CAO VVT. Of bekijk hier de publiekversie van de CAO VVT.

Pensioen

Pieter van Foreest is aangesloten bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFWZ). Het PFZW is de uitvoeringsorganisatie voor collectieve pensioenregelingen in de sector Zorg en Welzijn. Alle medewerkers worden automatisch aangesloten bij deze regeling.

Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden

Bij Pieter van Foreest bestaan diverse regelingen die financieel voordeel opleveren voor werknemers. Deze regelingen noemen we bij elkaar het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Meer uitleg, formulieren en de voorwaarden zijn terug te vinden op intranet. Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden bestaat uit onder andere de volgende regelingen:

 • Bedrijfsfitness bij een sportschool naar keuze
 • Fietsregeling
 • Fiscaal voordeel reiskostenvergoeding woon/werk verkeer
 • Gedeeltelijke vergoeding contributie beroepsvereniging of vakbond

Personeelsregelingen

 • FunbijPieter.nl:

  Medewerkers van Pieter van Foreest kunnen gebruik maken van aantrekkelijke kortingen op diverse producten en diensten via een speciaal voor medewerkers ontwikkelde website: www.funbijpieter.nl. Zodra je in dienst komt, ontvang je van ons een inlogcode. Hiermee kun je gebruik maken van de aantrekkelijke kortingen. Bovendien kun je producten en/of diensten aanschaffen met je bovenwettelijke verlofuren. Zo kun je bijvoorbeeld met korting naar theater, beautysalon, fitnessen of producten aanschaffen.
   
 • Korting op verzekeringen

  Diverse verzekeraars bieden aantrekkelijke kortingen op hun verzekeringen. Je bent dit uiteraard niet verplicht, je kunt ook gewoon bij je huidige verzekeraar blijven. Personeelskortingen zijn bij Centraal Beheer Achmea te verkrijgen op verzekeringen. DSW biedt een collectiviteitskorting bij het afnemen van een aanvullende zorgverzekering. Voor meer informatie kun je terecht bij de Salarisadministratie.