Wonen met zorg

Bent u op zoek naar een combinatie van wonen met ondersteuning en zorg? Bij Pieter van Foreest kan dit op tal van manieren. Pieter van Foreest bestaat uit zo’n 25 locaties waaronder zelfstandige wooneenheden, woonzorgcentra en verpleeghuizen. Elke locatie heeft zijn eigen unieke sfeer en kenmerken.

Uw ‘woonvraag’

Ieder mens heeft zijn eigen wensen en behoeften als het gaat om wonen en ouder worden. Wellicht wilt u het liefst met wat ondersteuning zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw vertrouwde omgeving. Misschien wilt u liever naar een aangepaste woning, waar geen drempels zijn en waar u met een rollator door de deur kunt. Misschien heeft u baat bij een tijdelijke opname in een woonzorgcentrum, revalidatie afdeling of verpleeghuis. Het kan ook zijn dat zelfstandig wonen echt niet meer gaat en dat u moet nadenken over definitief gaan wonen in een woonzorgcentrum, verpleeghuis of kleinschalig wonen voorziening van Pieter van Foreest. Wilt u meer informatie over de wachtstatussen die er zijn wanneer er sprake is van langdurige zorg? U leest het hier.

Passende oplossing

Wat uw ‘woonvraag’ ook is, Pieter van Foreest denkt met u mee. Pieter van Foreest kan u helpen met het zoeken naar een passende oplossing op uw woonvraag, rekening houdend met uw zorgvraag.