Roze Ouderen Salon

Maandelijks kleuren twee locaties van Pieter van Foreest roze tijdens de ‘Roze Ouderen Salon’. Zo laten we zien dat roze ouderen van harte welkom zijn bij Pieter van Foreest.

Veel ‘roze’ ouderen durven niet uit te komen voor hun geaardheid, ook niet als ze in een woonzorgcentrum wonen. De meesten hebben zelfs weinig contact met gevoelsgenoten. Voor hen is de Roze Ouderen Salon een laagdrempelige gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen op een gezellige, plezierige, ongedwongen en veilige manier.

'De Roze Ouderen Salon' is er voor ouderen (vanaf 55 jaar). Een bijeenkomst speciaal voor homoseksuele, lesbische, biseksuele, transgender en intersex ouderen uit de buurt, stad en omgeving. Tijdens deze bijeenkomsten staat gezelligheid voorop en komen diverse thema’s en onderwerpen aan bod.

Roze Ouderen Salon Delft

Elke laatste vrijdag van de maand van 16.00 – 19.00 uur kleurt de locatie Delfshove roze. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Vorrinkplein 99, 2624 DS, Delft

Roze Ouderen Salon Westland

Elke tweede vrijdag van de maand van 15.00 – 18.00 uur kleurt de locatie De Terwebloem roze. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Van Bergenhenegouwenlaan 2, Poeldijk

Ontstaan Roze Ouderen Salon

Pieter van Foreest is in samenwerking met Gemeente Delft met de Delftse Roze Ouderen Salon begonnen omdat we merkten dat er voor roze ouderen in Delft en omgeving geen gelegenheid was om elkaar te ontmoeten. Veel roze ouderen durven niet uit te komen voor hun geaardheid. Er moest dus een plek komen waar men dat wel zou kunnen en durven. En dat is de Roze Ouderen Salon geworden. Wegens het succes van de Delftse salon is er sinds 14 oktober 2016 ook een Roze Ouderen Salon gevestigd in Westland. Samen met Gemeente Westland is deze Roze Ouderen Salon opgestart om zo ook de Westlandse ouderen de gelegenheid te geven zichzelf te kunnen zijn.