Services & diensten

Services

Pieter van Foreest wenst het beste voor u. Wij bieden graag een extra stukje gemak, comfort en luxe wat net het steuntje in de rug geeft om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen in uw eigen, vertrouwde omgeving. De extra services maken dit mogelijk.

Services & Activiteiten

Met de servicediensten van pieter van Foreest kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod, speciaal voor u geselecteerd. Van een schoonheidsbehandeling tot een dagtrip en van maaltijdservice aan huis tot verhuisservice. Daarnaast biedt Pieter van Foreest verschillende activiteiten. Iedere locatie organiseert diverse activiteiten, waarbij u van harte welkom bent. Ook zijn er verschillende verenigingen waarbij u aan kunt sluiten.

Dagvoorzieningen

Pieter van Foreest biedt op verschillende locaties in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Westland en Pijnacker-Nootdorp een dagvoorziening. Een dagvoorziening is bestemd voor zelfstandig wonende ouderen die behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van psychogeriatrische (dementie), psychiatrische, lichamelijke (revalidatie) en sociale problemen. Deze voorzieningen bieden ouderen structuur, sociale contacten en ondersteuning bij hun ziekte of beperking. Een bezoeker kan enkele dagen of dagdelen per week naar een dagvoorziening komen. Door gebruik te maken van een dagvoorziening kunt u in de eigen omgeving blijven wonen. Lees meer over onze dagvoorzieningen.

Zorg Thuiswinkels

Pieter van Foreest heeft drie Zorg Thuiswinkels. Bij de Zorg Thuiswinkels kan een ieder terecht voor gratis uitleen, advies, verkoop en verhuur van verpleegartikelen, hulpmiddelen en vele aanverwante artikelen. Via de zorgverzekeraars wordt een groot aantal hulpmiddelen vergoed. In de meeste gevallen kunnen hulpmiddelen gelijk worden meegenomen. Uniek is dat u bij de winkel ook terecht kan voor informatie rondom wonen, zorg, behandeling en welzijn bij Pieter van Foreest.