BEELDZORG

Voor velen is de tablet niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Een tablet kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Beeldzorg is één van de mogelijkheden.

Wat is beeldzorg?
Beeldzorg is de zorg waarbij u vanaf afstand in direct contact komt met een zorgverlener. Dit wordt ook wel beeldschermzorg, video- of beeldbellen genoemd. Een zorgmedewerker geeft via u via de tablet hulp op afstand bij algemene, dagelijkse handelingen. Dankzij het beeldscherm en de camera kunt u en de zorgmedewerker elkaar zien en spreken waardoor de zorg persoonlijk blijft.

Hoe werkt beeldzorg?
Beeldzorg werkt heel eenvoudig. Voordat u start hiermee ontvangt u thuis uitleg over hoe alles werkt en wordt geoefend met beeldbellen. Heeft u geen tablet? Dan kunt u een tablet van Pieter van Foreest in bruikleen nemen.

Meer informatie?
Wilt u  meer informatie. Neem dan contact op met het beeldzorgteam via beeldzorgthuis@pietervanforeest.nl. Ook onze collega's van het Klant Contact Centrum staan u graag te woord. Ze zijn op werkdagen bereikbaar op 015 - 515 5000,  via contact@pietervanforeest.nl of via de chat op onze website.