Zorg Thuis

Verpleging thuis

Indien u tijdelijk of voor een langere periode verpleging nodig heeft, is verpleging van thuiszorg wellicht een oplossing. Het team van enhousiaste medewerkers helpt en ondersteunt u daar waar nodig, in uw eigen omgeving. Zo kunt u zo lang mogelijk zelfstandig in uw vertrouwde omgeving blijven wonen.

Wat voor zorg kunt u ontvangen?

Thuiszorg van Pieter van Foreest biedt u verpleging aan op maat door het specialistisch team verpleegkunde. Denk hierbij aan het inbrengen of vervangen van katheters, wondverzorging, inbrengen van een sonde, hulp bij medicatiegebruik en andere verpleegtechnische handelingen.

Meer informatie?

De indicatie op het gebied van verzorging van thuiszorg is per 1 januari 2015 veranderd en is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Heeft u zorg nodig? Neem dan contact op met Pieter van Foreest. Wij helpen u met het aanvragen van de indicatie. Vervolgens kijken wij samen met u en uw naasten hoe zij zo goed mogelijk aan uw zorgvraag kunnen voldoen. Wanneer nodig is, zullen zij u in contact brengen met de wijkverpleegkundige.Neem contact op met Pieter van Foreest via telefoonnummer 015 – 515 5000. We helpen u graag.