Verzorging thuis

Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar heeft u wel hulp nodig bij de dagelijkse verzorging zoals wassen, douchen, aankleden of enkel bij het het aantrekken van steunkousen? Dan is verzorging van thuiszorg wellicht een goede oplossing. Zo kunt u zo lang mogelijk zelfstandig in uw vertrouwde omgeving blijven wonen en krijgt u de zorg die u nodig heeft.

Wat voor zorg kunt u ontvangen?

Of u nu een helpende hand nodig heeft bij onderdelen van de dagelijkse verzorging zoals bij het aantrekken van steunkousen, het in- en uit bed stappen of dat u volledig ondersteund wordt bij activiteiten als douchen, aankleden of uitkleden, de medewerkers van Zorg Thuis kunnen de zorg aanpassen op uw behoeftes. Dit kan tijdelijk voor een korte periode,omdat u bijvoorbeeld ziek bent, maar het kan ook voor een langere periode. Bijvoorbeeld wanneer u een beperking heeft.

Meer informatie?

De indicatie op het gebied van verzorging van thuiszorg is per 1 januari 2015 veranderd en is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Heeft u zorg nodig? Neem dan contact op met Pieter van Foreest. Wij helpen u met het aanvragen van de indicatie. Vervolgens kijken wij samen met u en uw naasten hoe zij zo goed mogelijk aan uw zorgvraag kunnen voldoen. Neem contact op met Pieter van Foreest via telefoonnummer 015 – 515 5000.Wij helpen u graag.