Verzorgende IG


Als Verzorgende IG ben je er voor onze bewoners en wilt hen het gevoel van thuis geven. Je werkt zelfstandig waardoor je veel vrijheid hebt om de persoonsgerichte zorg en aandacht die Pieter van Foreest biedt vorm te geven. Of het nu gaat om hulp bij de dagelijkse handelingen zoals aankleden of douchen, hulp of begeleiding bij het indelen van de dag of het bieden van structuur, jij zorgt voor een persoonsgericht aanpak. Kom jij bij ons het verschil maken?

Wat ga je doen?
Een prachtig beroep: Verzorgende IG. Je bent trots, omdat je weet wat je kunt betekenen. Jij geeft jouw cliënten de zorg en aandacht die ze nodig hebben. Je bent er voor hen en wilt ze het gevoel van thuis geven. Daar word je door geraakt.

De bewoners hebben zelf de regie, samen kijken wij welke dingen er nog zelf gedaan kunnen worden en wat niet meer zelf lukt. Mocht iets niet meer zelf lukken, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Persoonsgericht werken is hierin leidend. Of het nu gaat om hulp bij de dagelijkse handelingen zoals aankleden of douchen, hulp bij het indelen van de dag of het bieden van structuur, Weidevogelhof staat garant voor een passende aanpak.

Jouw werkomgeving
Weidevogelhof bevindt zich in Pijnacker in de gezellige en moderne wijk Keijzershof. Weidevogelhof bestaat uit vier woontorens voor verschillende doelgroepen. De vier torens, genaamd Patrijs, Kwartel, Watersnip en Wulp liggen naast de halte Pijnacker-Zuid van de RandstadRail en op loopafstand van een klein winkelcentrum. Ideaal dus, ook als je in Den Haag of Rotterdam woont.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG voor de woontoren Watersnip. De bewoners verblijven hier samen met vijf andere bewoners met een geestelijke en/of lichamelijke beperking. In deze woongroep wordt geprobeerd om het dagelijks leven zoals in de thuissituatie zoveel mogelijk voort te zetten. Dit betekent dat wij ernaar streven dat de bewoners zich thuis voelen. Dit wordt bewerkstelligd door persoonsgericht te werken en bewoners en hun familie zo actief mogelijk te betrekken bij de dagelijkse activiteiten.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van het mbo-diploma Verzorgende IG;
  • Je bent gastvrij en zet de cliënt op de eerste plaats;
  • Je hecht belang aan persoonsgericht werken.

Wat bieden wij?

  • Salaris in (FWG 35), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
  • Fietsregeling voor onder andere een e-bike en korting op je zorgverzekering. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden;
  • Een fijne werkomgeving met collega's die voor elkaar klaar staan.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Kom gerust een keer meelopen.Tijdens het meelopen kun je al je vragen stellen en gelijk een beeld krijgen van je toekomstige werkomgeving. Je kunt contact opnemen met Vincent Leeuwenburgh, Teammanager via 06 1872 7616. Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Sandra Korver Corporate Recruiter, 06 1209 1519 of via werken@pietervanforeest.nl

Interesse gewekt?
Je kunt je CV met motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’ uploaden.

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website