Verzorgende IG


Vind je de zorg aan kwetsbare mensen die lijden aan dementie en/of somatische beperkingen in een omgeving waar liefdevolle zorg centraal staat een uitdaging? Ligt jouw hart bij deze kwetsbare doelgroepen? En ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! 

Wat ga je doen? 
Als verzorgende begint jouw dynamische dienst met een dagstart met jouw collega's. Samen met je collega's kijk je of er nog bijzonderheden zijn waar rekening mee gehouden moet worden, de bijzonderheden bij de bewoners, wie wat gaat doen en welke bewoners er op het gebied van welzijn extra aandacht behoeven. 
 
Hierna gaat iedereen aan de slag om de bewoners te helpen. Dat ziet er elke dienst natuurlijk anders uit. Je helpt de bewoners met de ADL en je voert een aantal verpleegtechnische handelingen uit waarbij je een goede samenwerking hebt met de mbo-verpleegkundige. Uiteraard houdt het werk daarmee niet op. Je kijkt telkens op welke wijze je aandacht kunt besteden aan het welzijn van de bewoners. Dat staat namelijk voorop.  

Ook de andere diensten die je die week hebt, zijn goed gevuld en afwisselend. Je bent medeverantwoordelijk voor het zorgplan. Tevens begeleid je een aantal leerlingen en stagiaires zodat zij straks in staat zijn om hun rol net zo goed te kunnen vervullen zoals jij dat doet. 
 
Jij krijgt energie van alle hectiek en schakelt gemakkelijk tussen alle soorten vragen. Je staat met beide benen op de grond, stelt de juiste prioriteiten en je vindt het fijn om de verantwoordelijkheid te pakken en te krijgen. Je bent in staat om in mogelijkheden en buiten de gebaande paden te denken.  
 
Jouw werkomgeving 
Locatie De Kreek is een grote locatie met verschillende doelgroepen. Als verzorgende werk je samen met verpleegkundigen, contactverzorgenden, helpenden en gastvrouwen en ben je onderdeel van een multidisciplinair team. Je geeft samen met je collega’s de bewoners van De Kreek de zorg en aandacht die ze nodig hebben en geeft ze het gevoel van thuis zijn. Je weet je goed te verplaatsen in de bewoners en hun persoonlijke omgeving zoals familie en mantelzorgers. Je weet je rol binnen het team te pakken en anderen kunnen op jou rekenen door elkaar te helpen, aan te vullen en te coachen. 

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde opleiding Verzorgende IG niveau 3; 
  • Ervaring of op zijn minst grote affiniteit met werken in de ouderenzorg 
  • Humor, plezier en enthousiasme; 
  • Een gastvrije instelling;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden. 

Wat bieden wij?

  • Diverse in of externe opleidingsprogramma (bv. tot verpleegkunde niveau 4 of een verdiepingsopleiding zoals ‘omgaan met mensen met dementie’ of ‘agressieregulatie’); 
  • Actief meedenken om je diensten zo goed mogelijk aan te laten vullen op je wensen, zoals vier dagen werken bij een full time dienstverband, of een voorkeur voor bepaalde uren, dagen of tijden;
  • Salaris (FWG 35), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT); 
  • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband; 
  • Gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals fietsregeling voor onder andere een e-bike en korting op je zorgverzekering.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Bel naar de receptie van de Kreek en vraag naar 1 van de teammanagers: Laura Borgdorff,  Kelly van Zanten of Annet Vis Teammanagers van de Kreek, via 0174 471 000, of Ralph Franken, Corporate Recruiter via 06 1487 6489 of stuur een mail naar werken@pietervanforeest.nl

Interesse gewekt? 
Upload je CV en motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website