Verzorgende IG (contactverzorgende) Leerafdeling en PG


Voor onze locatie De Bieslandhof in Delft zijn wij op zoek naar een gediplomeerde Verzorgende IG of Contactverzorgende voor de leerafdeling/ PG. Heb jij hart voor de ouderenzorg en vind jij goed teamwork belangrijk? Ben jij die creatieve denker met daadkracht? En vind je het leuk om leerlingen te begeleiden en te coachen en samen met hen de afdeling te runnen? Reageer dan snel op deze uitdagende functie!
Wil je 36 uur werken dan behoort 4 x 9 uur werken tot de mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG (contactverzorgende) geef jij de bewoners van De Bieslandhof de zorg en aandacht die ze nodig hebben. Je bent er echt voor hen. En geeft ze het gevoel van thuis. Daar doe jij het voor.We werken persoonsgericht en dat betekend dat er per bewoner gekeken wordt welke zorg het beste past. Als Verzorgende IG (contactverzorgende) heb je sterke affiniteit met PG maar vind je het ook leuk om leerlingen te begeleiden. Ook ben je een echte teamspeler. Zo kan jij verschillende diensten draaien (dag/avond/nacht) om het team te ondersteunen. Samenwerking met familie, vrijwilligers en collega’s is een must. Natuurlijk wil jij werken in een team dat bij jou past. Elkaar helpen, aanvullen, coachen, dat zijn de facetten die deze leerafdeling met zich mee brengt. Op elkaar kunnen rekenen. Maar bij ons heb je ook voldoende mogelijkheden om door te groeien en ook vitaliteit speelt een grote rol op deze locatie.  Die ‘klik’ maakt het werken zoveel leuker. Zelf ervaren hoe het team op De Bieslandhof werkt? Loop vrijblijvend een dagdeel mee.

Locatie De Bieslandhof is gelegen in rustige wijk in Delft, vlakbij het gezellige centrum. Er is een eigen parkeerterrein en een bushalte naast de deur. Dit verpleeghuis heeft alle expertise in huis. Het verpleeghuis biedt zorg op o.a. somatisch, psychogeriatrisch en palliatief gebied, waarbij kwaliteit van leven voorop staat. De afdeling waar we nu een Verzorgende IG (contactverzorgende) zoeken, is de afdeling PG in combinatie met de leerafdeling. Dit houdt in dat stagiaires en BBL leerlingen ook jouw collega’s zijn.

In deze video krijg je een indruk wat de functie precies inhoudt.
 

Wat breng je mee?

 • Je bent in het bezit van het mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3;
 • Je bent gastvrij en zet de cliënt op de eerste plaats;
 • Je bent communicatief sterk en je vindt het leuk om collega’s te coachen en begeleiden;
 • Affiniteit met PG;
 • Je staat stevig in je schoenen en staat open voor vernieuwingen;
 • Persoonsgericht werken is voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden wij?

 • Als Verzorgende IG bieden wij een goed salaris in (FWG 35), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
 • Als Contactverzorgende bieden wij een goed  salaris in (FWG 40), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
 • Jaarcontract voor 32 tot 36 uur per week. Aansluitend een vast dienstverband als de samenwerking wederzijds goed bevalt;
 • Wil je 36 uur werken dan behoord 4 x 9 tot de mogelijkheden.
 • Ontwikkeling en scholing vinden wij heel belangrijk en wij stimuleren jou hierin. Zo kun je bijvoorbeeld de opleiding verpleegkunde niveau 4 gaan volgen als je deze ambitie en de capaciteiten hebt; Maar denk ook aan een opleiding Gespecialiseerd Verzorgende  Psychogeriatrie;
 • Fietsregeling voor onder andere een e-bike en korting op je zorgverzekering. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Kom gerust een keer meelopen op de locatie. Tijdens het meelopen, kun je al je vragen stellen en gelijk een beeld krijgen van je toekomstige werkplek. Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen Bijou Daems, teammanager via 06-20183660. Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Sandra Korver, recruiter, op 06 1209 1519 of via het e-mailadres werken@pietervanforeest.nl  

Interesse gewekt?
Je kunt je CV met motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’ uploaden. Dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op voor een verdere kennismaking.

Bedrijfsinformatie  
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten. 

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website