Verzorgende IG Flex voor Maasland en Schipluiden


Jij vindt het fijn om diverse werktijden te hebben die niet elke week hetzelfde zijn? Tevens voel je je snel thuis waardoor je je snel aanpast aan je omgeving en daarom ook graag werkt op verschillende locaties? Dan ben jij de ideale Verzorgende IG die wij zoeken.  

Jouw werkplekken

Akkerleven is niet alleen een prettige plek om te wonen maar ook om te werken en jezelf te ontwikkelen. Op Akkerleven wonen mensen met zowel somatische als psychogeriatrische (PG) indicatie. Het relatief jonge team zet jou als Verzorgende IG in je kracht en ondersteund je om je functie goed in te kunnen vullen. De open communicatie zorgt voor korte lijnen, snel kunnen schakelen onderling maar ook naar de specialisten die ons op Akkerleven ondersteunen. Daarnaast zullen wij je ondersteunen als je op termijn wil doorgroeien naar contactverzorgende of verpleegkundige.

Singelhof lijkt gewoon maar is een bijzondere, in het groenrijke en rustige centrum van Maasland gelegen woon-zorgcomplex. In Singelhof hebben we twee woongroepen in aparte woningen van zes bewoners gehuisvest. Het Kleinschalig Wonen biedt huisvesting en zorg aan bewoners met psychogeriatrische problematiek. Tevens bevindt zich in Singelhof een ontmoetingscentrum en een recreatieruimte waar bewoners en buurtgenoten terecht kunnen voor diverse activiteiten en een kopje koffie. Naast de woongroepen zijn er in Singelhof ook huur- en koopwoningen voor 55+'ers. De bewoners van deze appartementen, maar ook bewoners uit de wijk kunnen gebruik maken van Zorg Thuis van Pieter van Foreest.

Wat ga je doen?

 • Uitvoeren en indien nodig in overleg aanpassen van de zorgbehandelplannen;
 • Optreden als aanspreekpunt voor familie en-of contactpersonen;
 • Stimuleert en ondersteunt cliënten bij ADL en je biedt meer intensieve zorg;
 • Verrichten van voorbehouden en risicovolle handelingen;
 • Assisteren van de verpleegkundige bij (complexe) verpleegtechnische handelingen;
 • Begeleiding van leerlingen en stagiaires.

Wat breng je mee?

 • Afgeronde opleiding Verzorgende IG niveau 3;
 • Ervaring in omgang met cliënten met PG;
 • Stressbestendigheid;
 • Gastvrijheid;
 • Sterke communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

 • Diverse in of externe opleidingsprogramma (oa. contactverzorgende of verpleegkunde niveau 4);
 • Salaris (FWG 35), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
 • Flexibel contract waarbij we uren en locatie samen met jou afstemmen;
 • Fietsregeling die je kunt gebruiken voor een E-Bike;
 • Korting op je zorgverzekering.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Bel met Gaby Sinke, Teammanager via 06 8365 5392 of met Ralph Franken, Corporate Recruiter via 06 1487 6489 of via werken@pietervanforeest.nl 

Interesse gewekt? 
Upload je CV en motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’.

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website