Verzorgende IG voor PG


Ben jij die Verzorgende IG niveau 3, heb jij hart voor de ouderenzorg en vind jij goed teamwork belangrijk? Voor onze locatie De Kreek in ’s-Gravenzande zijn wij op zoek naar een collega voor de afdeling PG. Reageer direct op deze waardevolle functie!

Wat ga je doen?
 
Als Verzorgende IG geef jij de bewoners van De Kreek de zorg en aandacht die ze nodig hebben. Je bent er echt voor hen. En geeft ze het gevoel van thuis. Daar doe jij het voor. Je hebt sterke affiniteit met PG. Ook ben je een echte teamspeler. Zo kan jij verschillende diensten draaien (dag/avond/nacht) om het team te ondersteunen. Samenwerking met familie, vrijwilligers en collega’s is een must. Natuurlijk wil jij werken in een team dat bij jou past. Elkaar helpen, aanvullen, coachen. Op elkaar kunnen rekenen. Die ‘klik’ maakt het werken zoveel leuker. Zelf ervaren hoe het team op De Kreek werkt? Loop vrijblijvend een dagdeel mee.

Jouw werkomgeving

In een rustige woonwijk van ’s-Gravenzande ligt locatie De Kreek. Het huis biedt een brede combinatie van zorgvormen. Vanuit de huiskamers kijken de cliënten uit over een prachtig aangelegd park. De Kreek heeft een eigen parkeergarage, de bushalte ligt op loopafstand en het centrum van ’s-Gravenzande ligt op circa 500 meter afstand. Je komt te werken op de afdeling PG in een team dat persoonsgericht werken hoog in het vaandel heeft staan en dus elke dag weer goede zorg levert met hart voor de bewoners.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van het mbo-diploma Verzorgende IG niveau 3;
  • Je staat stevig in je schoenen en staat open voor vernieuwingen;
  • Persoonsgericht werken is voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden wij?

  • Diverse in of externe opleidingsprogramma (oa. tot verpleegkunde niveau 4);
  • Salaris (FWG 35), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
  • Contract 20 -28 uur per week waarbij jezelf je diensten bepaald;
  • Fietsregeling die je kunt gebruiken voor een E-Bike;
  • Wij bieden een breed scala aan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Kom gerust een keer meelopen op de locatie. Tijdens het meelopen, kun je al je vragen stellen en gelijk een beeld krijgen van je toekomstige werkplek. Voor specifieke vragen over de inhoud van het werk kan je contact opnemen met Anton Kneppers, teammanager, tel.nr. 06 4153 1251. Voor alle overige vragen kan je contact opnemen met Ralph Franken, recruiter, op 06 1487 6489 of via het e mailadres werken@pietervanforeest.nl  

Interesse gewekt? 
Upload je CV en motivatiebrief via de button ‘solliciteer nu’

Bedrijfsinformatie
Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een veelzijdige en vooruitstrevende organisatie. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en we waarderen het als je zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk voor onze cliënten dat we persoonsgericht werken en zodoende bijdragen aan hun welbevinden. Dat is waar we het voor doen. Bij Pieter van Foreest is er altijd een plek waar jouw kwaliteiten tot zijn recht komen. We bieden namelijk een breed pakket aan zorg, behandeling en welzijn voor ouderen. Dit doen we in de regio’s Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Thuiszorg, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Samen met 3700 medewerkers en 1550 vrijwilligers maak jij hét verschil voor onze cliënten.

Bij accepteren van de functie vragen wij een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

x

Uw mening over onze website

Wil jij ons helpen om onze website nog beter te maken?


Ik doe mee

Deze pop-up sluit in 5

x

Help ons om onze website nog beter te maken in 3 stappen

Geef uw mening

1 van 3

Heeft u de informatie gevonden die u zocht?

Zo nee, welke informatie zoekt u?
uw mening over onze website