Ben jij die enthousiaste collega met liefde voor het vak? Wil jij samen met jouw collega's het verschil maken in het welbevinden van onze cliënten? Wij bieden jou uitdagend werk in de ouderenzorg in de regio's Delft, Midden-Delfland, Westland en Pijnacker-Nootdorp. 

Vind je vacature Ontmoet je collega's Ik zoek vrijwilligerswerk

Ben jij Verzorgende IG?

Wij zijn altijd op zoek naar leuke enthousiaste collega's Verzorgende IG.

Wat voor team of werklocatie jij ook zoekt. Wij hebben de baan die bij jouw past. We hebben vele locaties van groot tot klein. En wel 17 wijkteams die zorg thuis leveren. De locaties en teams hebben verschillende samenstellingen en karakters. Ze bevinden zich in de regio Delft, Midden-Delfland, het Westland en Pijnacker-Nootdorp. We bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Een persoonlijke aanpak. En een plek waar jij jezelf kunt zijn. 

Klik hier voor de actuele vacatures

 

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.

Bel of WhatsApp met 06 82 74 71 76