Ben jij die enthousiaste collega met liefde voor het vak? Wil jij samen met jouw collega's het verschil maken in het welbevinden van onze cliënten? Wij bieden jou uitdagend werk in de ouderenzorg in de regio's Delft, Midden-Delfland, Westland en Pijnacker-Nootdorp. 

Vind je vacature Ontmoet je collega's Ik zoek vrijwilligerswerk

Ga voor een (bij)baan in de ouderenzorg!

De tijd van examens en eindtoesten zijn aangebroken. De laatste loodjes, nog even doorzetten. En dan? Wat ga jij doen? Heb je er al over nagedacht en ben je druk op zoek naar een leuke (bij)baan of ga je dat nog doen?

Voor diverse locaties en teams zoeken wij nieuwe, enthousiaste collega's. Tijdelijk in de vakantieperiode maar ook vaste collega's die aan het begin van hun carrière staan. Pieter van Foreest is een grote organisatie met veel verschillende mogelijkheden. Neem dus een kijkje bij de vacatures en laat ons weten wat bij jou past.  

Bekijk hier alle vacatures.

 

Goed geregeld

We zijn zuinig op onze medewerkers. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Waardering, boeiend en uitdagend werk, teamspirit en natuurlijk mooie en bijzondere momenten met onze cliënten en hun mantelzorgers. Bovendien is Pieter van Foreest een organisatie die voor je klaar staat.