Gedragsstandaarden & Kleding

Gedragsstandaarden

Binnen Pieter van Foreest werken wij met gedragsstandaarden, de SOP’s (Standard of Performance). Deze zijn terug te vinden op het intranet, en/of vraag er naar bij je leidinggevende.

Vertrouwelijke informatie

Tijdens je werk krijg je te maken met vertrouwelijke informatie. Wij verwachten dat je om kan gaan met vertrouwelijke informatie om de privacy van cliënten en collega’s te waarborgen.

E-mail, internet & Social Media

Binnen Pieter van Foreest zijn er afspraken gemaakt hoe we omgaan met internet en social media. Deze afspraken zijn terug te vinden op het intranet en onderaan deze pagina.

Geschenken

Het is niet toegestaan om geld en/of geschenken aan te nemen van onze cliënten. Dit is belangrijk om scheve verhoudingen tussen medewerkers of een afhankelijke positie tussen cliënt en medewerker te voorkomen. Het wel aannemen van geld en/of geschenken kan consequenties hebben voor jou als medewerker!

Kleding

Als medewerker van Pieter van Foreest ben je in het bezit van een fleurige outfit. Je bent het gezicht van onze organisatie. En daar hoort dan ook professionele kleding bij. Pieter van foreest maakt dit voor jou mogelijk. Bij jouw arbeidsovereenkomst ontvang je inloggegevens zodat je op www.weeninkbedrijfskleding.nl je kleding kunt bestellen.

ID-badge

Elke medewerker van Pieter van Foreest ontvangt een gepersonaliseerde ID-badge. Op deze ID-badge staat een pasfoto. Deze pasfoto kun je tijdens de pasfotosessies laten maken. De planning voor deze sessies:

5-oktober  Kalfjeslaan Restaurant 11.15 - 12.00
6-november  De Bieslandhof Vergaderkamer 1 en 2 11.15 - 12.00
4-december  Kalfjeslaan Restaurant 11.15 - 12.00
8-januari  Kalfjeslaan Restaurant 11.15 - 12.00
5-februari  Kalfjeslaan Restaurant 11.15 - 12.00

Adresgegevens van de locaties vind je hier.

Reglementen