Ontdek Strandgoed Logies & Respijt

Omgeving

Prachtig gelegen middenin de duinen aan de Zuid-Hollandse kust ligt Strandgoed Ter Heijde. Ter Heijde aan Zee is een knus duindorp in de gemeente Westland met een mooie kustlijn. Strandgoed Ter Heijde ligt op steenworp afstand van de zee, een prachtig duin- /wandelgebied en diverse leuke strandtenten/ horecagelegenheden. Het sfeervolle kleine centrum van Monster ligt op 1 km afstand van de locatie. Je vindt hier authentieke winkeltjes en een zonnig terras bij de plaatselijke horeca.

         

Kamers

Op de 2de etage van locatie Duinhof  in Ter Heijde zijn 11 gastenkamers (waarvan één tweepersoonskamers), stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien met een eigen badkamer met douche en toilet. Hier komt het gevoel van rust en ontspanning tot uiting. Een gezellige huiselijke sfeer. Een eigen kamer met privacy wanneer daar de behoefte aan is.

Kamerfaciliteiten:

 • Hoog-/ laagbed met elektrisch verstelbare bodem

 • Tafel met zitgelegenheid

 • Kluisje

 • Persoonsalarmering (ketting) en vast oproepsysteem bij slaapvertrek en badkamer

 • Gratis WIFI

 • Eigen badkamer met douche, wastafel en toilet**

 • Steunen in de badkamer*

 • Douchestoel met armleuningen*

 • Bewegingssensoren (bijvoorbeeld in te zetten bij onrust in de nacht)*

 • * =         Op aanvraag
  **=         Er is een gedeelde rolstoeltoegankelijke badkamer op de afdeling aanwezig.

     

Faciliteiten Strandgoed

Huiskamers

In Strandgoed zijn er twee gezamenlijke huiskamers met een moderne keuken, een eettafel en een gezellige zithoek met open haard en televisie. Hier kunt u samen met andere gasten genieten van een huiselijke sfeer met een spel of borrel voor de haard, een leuke activiteit of een heerlijk ontbijt, (warme) lunch en diner (broodmaaltijd). Strandgoed heeft een sfeervolle omgeving waar je je thuis voelt. De gast kan, indien gewenst, kan deelnemen aan de activiteiten van de dag die zowel zijn/haar cognitieve en fysieke vermogen activeren.

Serre & terras

Op de begane grond bevindt zich de serre met aansluitend het terras met uitzicht op de tuin. U kunt hier indien gewenst heerlijk genieten van een kop koffie en wat lekkers en ondertussen genieten van het uitzicht op de tuin. 

   

Restaurant & Recreatieruimte

U kunt indien u dit wenst gebruik maken van het restaurant/ de recreatiezaal op de begane grond. Het is een sfeervolle ruimte waar iedereen welkom is: mensen uit de wijk, bewoners van locatie Duinhof, gasten van Strandgoed Logies & Respijt etc.  U kunt hier aan de activiteiten deelnemen, genieten van een kop koffie of een hapje komen eten.                  

Activiteiten

Strandgoed organiseert activiteiten welke zo veel mogelijk worden afgestemd op de wensen van de aanwezige gasten. Er wordt daarnaast ook geregeld een busuitje georganiseerd naar bijzondere plekken in de omgeving. Vrijwilligers kunnen daarnaast ook persoonlijke activiteiten met u ondernemen zoals een wandeling op het strand of in het nabij gelegen duingebied of u kunt aansluiten bij activiteiten van Duinhof. De vrijwilligers en medewerkers willen er alles aan doen om u een aangenaam verblijf te geven!