Terug

Zorgboerderij BuitenGewoon 3

Zorgboerderij BuitenGewoon 3

Na twee succesvolle zorgboerderijen, Zorgboerderij BuitenGewoon 1 in Delfgauw en Zorgboerderij BuitenGewoon 2 in Pijnacker, is in mei 2017 de derde zorgboerderij geopend. Met één groot verschil, Zorgboerderij BuitenGewoon 3 biedt de mogelijkheid om er te wonen. Kleinschalig wonen op het platteland met 24-uurs zorg.

Kleinschalig Wonen met 24-uurs zorg

Senioren die een lang leven op het platteland of als tuinder hebben doorgebracht, zijn van harte welkom op de Zorgboerderij. Voor deze ouderen is er niets mooiers dan zorg te ontvangen in de vertrouwde omgeving van het platteland. De zorgboerderij biedt de ouderen met dementie in de regio hiermee een stukje stabiliteit en veiligheid in een omgeving die zij gewend zijn.

Respijtzorg & vakantieverblijf

Zorgboerderij BuitenGewoon 3 biedt naast het wonen ook de mogelijkheid tot respijtzorg. Zorgboerderij BuitenGewoon 1 en 2 bieden naast de dagvoorziening ook de mogelijkheid aan bewoners van verpleeghuizen en woonzorgcentra in de buurt om een heerlijk vakantieweekend op het platteland te beleven.

Zorgboerderij BuitenGewoon 3 is een aparte stichting onder leiding van een dagelijks bestuur. Pieter van Foreest draagt dit bijzondere concept een warm hart toe en biedt ondersteuning op verschillende gebieden.