Woonzorgcentrum Akkerleven ligt aan de rand van Schipluiden en kijkt uit op de weilanden en de historische Trambrug. Het gebouw is gebouwd in een U-vorm waardoor er voldoende ruimte is voor een prachtige binnentuin met terras. Akkerleven biedt professionele zorg, behandeling en ondersteuning in een prettige en landelijke omgeving.  U kunt er terecht voor somatische verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en psychogeriatrische zorg. Akkerleven biedt huisvesting aan 74 cliënten. Het huis beschikt over 72 eenpersoons appartementen en 1 tweepersoons appartement. De appartementen kunnen geheel naar eigen smaak ingericht worden, zodat u zich zo thuis mogelijk voelt.

In een aparte vleugel van het woonzorgcentrum bevinden zich een aantal appartementen voor ouderen met een verstandelijke handicap. De zorg aan deze groep bewoners wordt geboden door ’s-Heerenloo.

 
 • 15 nov

  Beter Bewegen

  10.30 tot 11.45 uur
  Huiskamer afd. Paardenbrug - BG, vrij toegankelijk, meer

  Dat bewegen goed is, is algemeen bekend.

  Daarom bent u van harte welkom bij het Beter Bewegen.

  Tijdens de activiteit klinkt er muziek en blijft u zitten op de stoel.

  Heeft u belangstelling om deel te nemen aan de beweeggroep? u kunt contact opnemen met de afdeling Welzijn voor meer informatie

 • 15 nov

  Bibliotheek

  14:00 tot 15:00 uur
  Grand Café, vrij toegankelijk, meer

  In de bibliotheek van Akkerleven vindt u naast 'gewone letter' boeken ook een uitgebreidde collectie groot letter boeken en luisterboeken.

  Op de donderdagmiddag is er een vrijwilliger aanwezig die u graag helpt bij het uitzoeken van een boek.

 • 16 nov

  Akkerfitness

  13.30 tot 14.00 uur
  1ste etage, alleen voor bewoners 
 • 16 nov

  Gespreksgroep

  14:30 tot 15:30 uur
  Vergader kamer BG, alleen voor bewoners 
 • 16 nov

  Muziek luisteren

  10:30 tot 11.45 uur
  Huiskamer BG, alleen voor bewoners, meer

  Wist u dat muziek luisteren een positief effect heeft op het lichaam? Luisteren naar muziek kan stress verminderen en dat kan leiden tot een lagere hartslag en bloeddruk. Vanmorgen bent u weer van harte welkom in de huiskamer op de begane grond om met elkaar naar mooie, ontroerende, herkenbare liedjes te luisteren.

 • 18 nov

  Avondmaalviering

  10.00 uur
  Huiskamer Begane Grond, alleen voor bewoners 

Locatie en route

route bepalen