Duinhof verrast met optreden van Koos Sekrève

Geplaatst op: 21 Mei 2024

Op vrijdag 17 mei zijn de bewoners van Duinhof, de gasten van Strandgoed en cliënten van Dagverzorging Plus verrast met een middagoptreden van Koos Sekrève. Dit optreden werd aangeboden door de organisaBe van de Ter Heijde Beachrun, die op 31 mei a.s. zowel een wandeltocht als run organiseert.

De bewoners van Duinhof , de gasten van de respijtzorg Strandgoed en de cliënten van de Dagverzorging plus genoten met volle teugen van de liedjes die Koos Sekrève zong. Naast enkele “Westlandse” liedjes bracht hij ook bekende songs als “24 rozen“van Toon Hermans en “Het Dorp “ van Wim Sonneveld ter gehore. Na een groot applaus en opmerkingen als: “Wat een topzanger en Wanneer komt hij weer”, ging eenieder weer tevreden naar zijn of haar kamer of op huis aan.

Wat een mooi gebaar van de Ter Heijde Beachrun om dit optreden te sponseren en mogelijk te maken.Wij zijn hen zeer dankbaar hiervoor. De woordvoerder van de Ter Heijde Beachrun, Fep van den Ende, maakte na afloop bekend het optreden een jaarlijks terugkerend evenement te maken!