Beschikbare bedden

Heeft u voor uw patiënt zorg nodig in verband met bijvoorbeeld een ongeluk, ziekte of revalidatieraject? Bent u op zoek naar een locatie, omdat uw patiënt niet meer zelfstandig thuis kan wonen of tijdelijk in een tijdelijk verblijf locatie zou moeten verblijven? We begrijpen dat u uw patiënt zo snel mogelijk wilt helpen, met de juiste zorg, behandeling en ondersteuning en op een passende zorglocatie.

Op www.verwijshulp.nl vindt u een actueel overzicht van alle beschikbare plekken in revalidatie- en zorglocaties in Nederland. Dus ook bij Pieter van Foreest.

  • Ga naar www.verwijshulp.nl
  • Klik op ‘Rotterdam en omstreken’
  • Kies 'Toon beschikbare plaatsen’. Er verschijnt nu een kaart met alle beschikbare plekken in de regio.
  • Klik bovenaan in de balk op ‘Zorgaanbieder’ en kies ‘Pieter van Foreest’. Of klik hier. Zo ziet u met één klik waar, hoeveel en wat voor soort plaatsen wij beschikbaar hebben voor uw patiënt binnen Pieter van Foreest. 

Specifiek op zoek naar de beschikbare bedden bij Pieter van Foreest? Klik hier

Let op: de meeste wonen met zorg locaties van Pieter van Foreest hebben een wachtlijst voor cliënten. Klik hier om de wachttijden te bekijken. Neem voor exacte wachttijden en meer informatie over de woonlocatie contact op met Pieter van Foreest : 015 - 515 5000.