De Vereeniging

Een ontmoetingsplek voor senioren die graag wat willen ondernemen

U woont in het Westland en u wilt er graag vaker uit. Andere gezichten zien, samen een kop koffie drinken of gezamenlijk actief bezig zijn, iets doen dat bij u past. Maar tot nu toe heeft de gelegenheid zich niet voorgedaan, weet u niet waar u terecht kunt of vindt u het lastig om zomaar ergens binnen te stappen. Herkent u zich hierin? Dan is De Vereeniging, de ontmoetingsplek voor senioren, beslist iets voor u! U ontmoet er mensen die net als u behoefte hebben aan contacten in een vertrouwde sfeer en die activiteiten willen ondernemen aansluitend bij hun belangstelling en talenten. Mensen die, net als u, in beweging willen blijven.

Wat doen we?

Bij De Vereeniging kunt u in een klein gezelschap meedoen aan activiteiten rond natuur, creativiteit, cultuur en bewegen. Ontmoeting staat hierbij voorop. Het is ook mogelijk om tussen de middag warm te eten in het restaurant van de locatie.

Vrijwilligers, ondersteund door vakkrachten, begeleiden de activiteiten. Hierbij wisselen ontmoeting, ontspanning en ontdekking elkaar af. Het programma staat niet vast, maar sluit zoveel mogelijk aan bij de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Er is een gezellige verening opgezet. Denk aan activiteiten als creatieve workshops, een lezing of film, spellen, een buitenexcursie, bezoek aan concert of voorstelling, met elkaar wordt het programma gemaakt. Misschien wilt u zelf uw passie of talent met anderen delen. Alles is mogelijk bij 'De Vereeniging'.

Wat kost het?

Voor een lidmaatschap bij De Vereeniging vragen wij een contributie. U bezoekt 1 keer in de week De Vereeniging en betaalt € 5,- per maand; dit is inclusief koffie, thee en basismateriaal. Kosten voor uitjes, workshops of bijvoorbeeld een spreker worden uit het budget betaald dat per groep beschikbaar is. De warme of koude lunch is niet inbegrepen. De betaling van de contributie gebeurt per automatische incasso per kwartaal (prijswijzigingen voorbehouden).