Personenalarmering

Zo lang mogelijk met een veilig gevoel thuis blijven wonen. Dat is de wens van veel ouderen. Maar hoe en wie waarschuwt u als er iets aan de hand is? En wat als diegene met vakantie is? Met personenalarmering van cAlarm home kunt u met één druk op de knop alarm slaan. Zo kunnen we bij een noodsituatie onmiddellijk passende hulp bieden en staat er dag en nacht iemand voor u klaar.

Samenwerking met FocusCura
Pieter van Foreest werkt samen met FocusCura om u van de beste zorg te voorzien. Wij volgen de professionele alarmering op en FocusCura voorziet u van de modernste alarmapparatuur. Door deze samenwerking kunt u uw leven leiden zoals u dat zelf wilt, met een gerust gevoel.

Professionele alarmering
Pieter van Foreest is gespecialiseerd in het verlenen van acute hulp. Wanneer u in een noodsituatie op uw pols- of halszender drukt bent u verzekerd van professionele en adequate zorg.  

Professionele alarmering kunnen wij alleen leveren wanneer u thuiszorg van Pieter van Foreest ontvangt of géén thuiszorg ontvangt. Wanneer u thuiszorg van een andere zorgorganisatie dan Pieter van Foreest ontvangt is professionele alarmering helaas niet mogelijk.  

Wat kost cAlarm home personenalarmering?*
Voor een vast bedrag per maand van € 36,50 ontvangt u:
 • Modern alarmapparaat met hals- of polszender
 • Aansluiting op professionele alarmcentrale
 • Professionele alarmopvolging door Pieter van Foreest
 • Onderhoud en storingsdienst
 • Klantenservice
* Kijk voor recente tarieven, de voorwaarden en eenmalige kosten op het aanmeldformulier.
 
Sociale alarmering
U kunt ook kiezen om de alarmopvolging te laten doen door uw eigen netwerk, bijvoorbeeld door familie of buren. Bij een noodgeval schakelt de alarmcentrale één van uw contacten in. U dient drie contactpersonen in te vullen. Sociale alarmering kost € 23,50 per maand.
 
Zelfinstallatie alarmering
FocusCura biedt eveneens de mogelijkheid voor de cAlarm Home zelfinstallatie bij sociale alarmering. U krijgt na uw bestelling direct een compleet voorbereid alarmeringsapparaat thuis gestuurd wat u gemakkelijk kunt installeren. Aan de hand van een handige instructievideo kunt u de installatie stap voor stap volgen. De cAlarm Home zelfinstallatie is eenvoudig aan te sluiten. Klik hier voor het verkorte aanmeldformulier.
 
Vergoeding van uw zorgverzekeraar
Wanneer u om medische redenen gebruikt wilt maken van personenalarmering, dan vergoedt uw zorgverzekeraar mogelijk een deel van de kosten. Uw zorgverzekeraar zal om een verklaring van uw huisarts vragen, waarin staat dat u personenalarmering nodig heeft. FocusCura heeft met vele verzekeraars vergoedingsafspraken gemaakt. Wilt u weten of uw zorgverzekeraar afspraken heeft met FocusCura kunt u dit informeren bij uw zorgverzekeraar of FocusCura
 
Alarmapparatuur 
FocusCura ontwikkelt innovaties en biedt daarnaast meerdere technologische oplossingen voor nu en in de toekomst. Eén van de oplossingen die FocusCura biedt is cAlarm home, ofwel personenalarmering. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken is te zien of de alarmapparatuur goed werkt en kan het apparaat op afstand instellen. Het is natuurlijk belangrijk dat uw personenalarmering altijd goed werkt. De alarmapparatuur draagt u gemakkelijk om de hals of pols en staat draadloos in verbinding met een professionele zorgcentrale. Hierdoor kunt u makkelijk alarm slaan in en om het huis. 
 
Aanvullende producten
Als aanvulling op de personenalarmering biedt FocusCura verschillende producten en services:
 • Goedemorgen sms-service:
  Dagelijks gaat er automatisch een sms-bericht naar uw mantelzorgers. Dit gebeurt nadat een sensor beweging heeft waargenomen. Zo weet uw mantelzorger dat uw dag is begonnen.
 • Rookmelder:
  Deze slimme rookmelder geeft bij rook een geluidssignaal en ook een signaal naar een hulpverlener van de zorgcentrale.
 • Trekkoord met extra alarmknop:
  Wanneer u aan dit koord trekt, gaat er direct een signaal naar een hulpverlener van de zorgcentrale. Ideaal voor in uw slaapkamer, badkamer of het toilet.
 • Extra hals- of polszender:
  Wanneer uw partner ook personenalarmering wil of nodig heeft, dan is dat heel eenvoudig. Zij hebben hier alleen een extra hals- of polszender voor nodig.

Heeft u interesse in cAlarm home personenalarmering?
Kijk voor meer informatie op de website van FocusCura of bel FocusCura op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur op het telefoonnummer 030 – 692 70 50. 

Direct digitaal aanmelden doet u gemakkelijk via deze link.
Of vul het formulier in cAlarm.

Brochures

Flyer_personenalarmering Pieter van Foreest
Brochure cAlarm Home
Algemene voorwaarden professionele alarmopvolging vanaf 1 januari 2020
Folder cKey