Thuiszorgwinkels

Zorgwinkel
Pieter van Foreest heeft zowel in het Westland als in Delft Vegro zorgwinkels. Bij deze thuiszorgwinkels kan eenieder terecht voor gratis uitleen, advies, verkoop en verhuur van verpleegartikelen, hulpmiddelen en vele aanverwante artikelen. Via de zorgverzekeraars wordt een groot aantal hulpmiddelen vergoed. In de meeste gevallen kunnen hulpmiddelen gelijk worden mee genomen. Uniek is dat men bij de winkel ook terecht kan voor informatie rondom wonen, zorg, behandeling en welzijn van Pieter van Foreest. 

Vegro Zorgwinkels
Om de zorgwinkels te kunnen faciliteren en makkelijk bereikbaar te houden voor onze cliënten, werkt Pieter van Foreest samen met Vegro. Door deze unieke samenwerking is het mogelijk een groot assortiment aan te bieden. Vegro is al 35 jaar gespecialiseerd in hulp- en verpleegmiddelen. Voor het actuele assortiment of om de website van de thuiszorgwinkels te bekijken, klikt u hier. 

Vergoeding vanuit basisverzekering
De meeste zorgverzekering vergoeden aankopen of huurmiddelen uit de thuiszorgwinkels. U kunt op de website van uw zorgverzekering vinden welke hulpmiddelen vergoed worden. Als u nog vragen heeft dan kunt u deze altijd stellen aan een van de medewerkers in de thuiszorgwinkels.

Voordelen van de Vegro Zorgwinkel
Bent u niet zelf in staat om naar de Vegro Zorgwinkel in Delft of het Westland te komen? Dan is er altijd de mogelijkheid dat er een woonconsulent van een van de thuiszorgwinkels bij u langskomt voor advies op maat. De medewerkers staan 24/7 telefonisch voor u klaar. In de Vegro Zorgwinkel kunt u verschillende alternatieven uitproberen met deskundig advies, maar de woonconsulent kan ook advies op maat geven bij u thuis.

Veelgestelde vragen
Voor welke hulpmiddelen kan ik terecht bij de zorgwinkels van Vegro samen met Pieter van Foreest?
De winkels kunnen alle hulp- en verpleegmiddelen voor lange of korte duur leveren. In de Vegro Zorgwinkel vindt u een ruim assortiment, maar het is ook mogelijk om hulpmiddelen te bestellen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld aan een hoog-laag bed voor de lange of korte termijn. Ook vervoersrolstoelen of voor krukken kunt u terecht in de thuiszorgwinkels van Pieter van Foreest. Wilt u meer weten over het assortiment? Dan kunt u terecht op de website, klikt u hier. Als u liever telefonisch contact heeft dan is dat mogelijk via 0900 2887766.

Hoe werkt het als ik iets wil huren?
U kunt ervoor kiezen een huurproduct telefonisch te bestellen of op te halen bij een van de Vegro Zorgwinkel. De huurartikelen zijn over het algemeen op voorraad en binnen een werkdag in huis. Op het moment dat u het huurproduct retour doet aan de Vegro Zorgwinkel dan wordt de huur automatisch beëindigd. Mocht u een huurproduct voor een langere periode nodig hebben dan is het mogelijk om het huurproduct over te nemen.

Waar kan ik de Vegro Zorgwinkels vinden?
We hebben zowel Vegro Zorgwinkels in Delft als in het Westland, hieronder vindt u de adressen. 

Is het mogelijk om gratis hulpmiddelen te lenen?
Bij sommige hulpmiddelen voor kortdurend gebruik is het mogelijk om gratis te lenen. De maximale gebruiksduur is 26 weken. Heeft een u een product langer nodig? Dan is het mogelijk om tegen betaling de gebruiksperiode te verlengen. U mag het product altijd gratis komen ophalen in een van onze thuiszorgwinkels. Als u het product liever telefonisch besteld, neemt u dan contact op met 0900 2887766.

Ik heb met spoed hulpmiddelen nodig, hoe regel ik dit?
Indien u hulpmiddelen met spoed nodig heeft buiten de openingstijden van onze thuiszorgwinkels, neemt u dan contact op met 0900 2887766 (24-uur per dag bereikbaar).

Contact
Heeft u nog vragen of wilt u advies? Dan is het altijd mogelijk om langs te komen in een van onze Vegro Zorgwinkels. U kunt er ook voor kiezen een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Klikt u hier voor alle contactmogelijkheden.