Zorg bij u thuis

Iedereen wil het liefst zo lang mogelijk zelfstandig wonen wanneer ze ouder worden. Ook Pieter van Foreest gelooft dat u deze kwaliteit van leven het beste vindt in uw vertrouwde, veilige omgeving: thuis.

Met wat extra hulp in de vorm van verzorging, verpleging, behandeling en huishoudelijke hulp is dat vaak heel goed mogelijk. Pieter van Foreest biedt u die mogelijkheid door middel van thuiszorg. Samen met u gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing, elk moment vraagt immers andere zorg of aandacht.

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen

Het (zorg)aanbod van Pieter van Foreest is veelzijdig en kan helemaal op uw wensen en behoeften worden afgestemd. Deskundige en gemotiveerde medewerkers zetten zich dagelijks in om uw leven gemakkelijker en comfortabeler te maken, juist op momenten dat u dat nodig heeft. Op deze manier zorgen wij er samen met u voor dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Wij zijn pas tevreden als u thuis tevreden bent.

Veiligheid voorop, toegang tot uw woning

Wij gaan ervan uit dat u zelf of iemand voor u de deur voor onze medewerkers van de thuiszorg kunt openen. We realiseren ons dat dit niet bij iedereen mogelijk is. Mocht dit echt niet mogelijk zijn dan dient de woningtoegang geregeld te worden door middel van een sleutelkluisje met een cijfercode. Dit kluisje wordt aan uw woning bevestigd, waarna u ons toegang verleent tot het kluisje door de code aan ons te verstrekken. Uw sleutel ligt in het kluisje en alleen met de code heeft men toegang tot de sleutel. De code wordt opgeslagen in uw persoonlijke elektronische dossier en is alleen toegankelijk voor de daarvoor bevoegde medewerkers.

Sleutelkluisje kopen of huren

Er zijn diverse varianten van sleutelkluisjes op de markt te verkrijgen in diverse prijsklassen. Bijvoorbeeld via onze thuiszorgwinkel of een bouwmarkt. Uiteraard bent u vrij in uw keuze. Het huren van een sleutelkluisje is ook mogelijk bij onze partner FocusCura. Via deze link kunt u de folder van FocusCura bekijken.

Aanmelden bij FocusCura kunt u gemakkelijk doen door via het aanmeldformulier aan te geven welke optie u kiest. (cKey door is niet mogelijk bij Pieter van Foreest). Vul het aanmeldformulier digitaal in via deze link.

 

Advies of meer informatie? 015 515 5000

Persoonlijk en passend advies over wonen, zorg, behandeling en welzijn. meer