Contact

Persoonlijk en passend advies over wonen, zorg, behandeling en welzijn? Pieter van Foreest staat voor u klaar met een team van professionele medewerkers met kennis en inzicht in het zorg- en hulpaanbod binnen en buiten Pieter van Foreest.

Uw aanspreekpunt voor al uw zorg- en hulpvragen

Pieter van Foreest is er voor mensen die zorg, ondersteuning of hulp nodig hebben. Of dit nu thuis is of binnen één van onze locaties in de regio Delft, Westland, Midden-Delfland en Pijnacker-Nootdorp. U kunt met uw persoonlijke vragen bij ons terecht. Of dit nu voor uzelf is of wanneer u als familie, mantelzorger of buur voor iemand zorgt. Pieter van Foreest luistert naar uw vragen, behoeften of problemen. We inventariseren uw (zorg)vraag, geven uw advies en organiseren het (zorg)aanbod met als doel uw situatie te stabiliseren of te verbeteren. 

Samen op zoek  

Samen met u zoeken we naar een passend aanbod, zodat u de zorg, hulp of begeleiding kunt ontvangen die u nodig heeft. Of dit nu thuis is of in één van de huizen van Pieter van Foreest. Om dit te organiseren, bemiddelt Pieter van Foreest tussen u en verschillende zorg- en welzijnsorganisaties en instanties. Ons streven? Zorgen dat u uw eigen regie in handen kunt blijft houden, u uw eigen keuzes kunt maken.

Contact

Pieter van Foreest
Postbus 118
2600 AC  Delft
Telefoon: 015 515 5000 
E-mail: contact@pietervanforeest.nl

Onze medewerkers zijn tijdens werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Indicatie

Om de zorg, hulp of voorziening  te krijgen die u nodig heeft en om in aanmerking te komen voor een eventuele vergoeding hiervoor, moet er volgens de wet onderzocht worden of u hiervoor in aanmerking komt. U heeft namelijk in sommige gevallen een indicatie nodig. In andere gevallen zoals bij diverse services en activiteiten is dit weer niet het geval. Een indicatie is een verklaring waarin staat op welke hulp, zorg en/of voorziening u recht heeft binnen de door de wet gestelde kaders. Pieter van Foreest voorziet u van informatie en advies en kan u in veel gevallen helpen of begeleiden bij het aanvragen van de indicatie. 

Vragen over werk of vrijwilligerswerk?

Voor vragen over werk en vrijwilligerswerk bij Pieter van Foreest kunt u terecht op werken bij Pieter van Foreest.