Mijn cliëntportaal 

CarenZorgt 

Voor cliënt en mantelzorger
Digitale omgeving die cliënt, mantelzorger en professional verbindt

Inloggen? Klik hier

 

Uitleg over het cliëntportaal

Altijd uw zorggegevens bij de hand. Dat kan met Caren, het cliëntportaal van Pieter van Foreest. In het portaal vindt u altijd alle informatie over uw gezondheid of die van uw naaste. Ook kunt u hier informatie delen rondom de zorgsituatie. Op een makkelijke én veilige manier. Met het cliëntportaal Caren geeft Pieter van Foreest u als cliënt of u als vertegenwoordiger/naaste online toegang tot de informatie uit het zorgdossier, indien u dit wenst. Die online omgeving is beveiligd door Caren. Vele zorgorganisaties werken met dit systeem. Inloggen kan via uw persoonlijke cliëntenportaal.

Aanmelden voor het cliëntportaal
Krijgt u of uw naaste zorg van ons? Dan krijgt u een persoonlijke code, waarmee u zich kunt aanmelden voor cliëntportaal Caren. Heeft u nog geen inloggegevens gekregen? Vraag deze dan aan, bij uw contactverzorgende of wijkverpleegkundige.

Meer informatie over cliëntportaal Caren
Wilt u meer weten over cliëntportaal Caren? Of heeft u hulp nodig bij het gebruik van het portaal? Bekijk dan de handleiding met uitleg of vind de antwoorden op veelgestelde vragen. Ook kunt u contact opnemen met de helpdesk van Caren. Of lees de gebruiksvoorwaarden van uw digitale zorgdossier na.

Heeft u een vraag over de zorg of behandeling die u of uw naaste krijgt? Neem dan contact op met de contactverzorgende, wijkverpleegkundige of teammanager.