Vrienden van Pieter van Foreest

De Stichting Vrienden voor diverse locaties van Pieter van Foreest ondersteunen ons en zetten zich in voor die extra’s die niet uit het reguliere (zorg)budget betaald kunnen worden en wel het leven aantrekkelijker en plezieriger maken voor onze cliënten.

Een helpende hand
De verschillende Stichting Vrienden maken zich sterk voor het werven van gelden en/of goederen en diensten. Denk hierbij aan leuke uitstapjes, het realiseren van een bijzonder optreden, computerlessen, geld inzamelen voor een duofiets of een rolstoelbus. Allerlei extra voorzieningen en uitjes die door de inzet van de Stichting Vrienden voor de diverse locaties van Pieter van Foreest en uiteraard dankzij de vele donateurs mogelijk gemaakt konden worden. Extra's waar wij en onze cliënten heel dankbaar voor zijn.  

Samen iets betekenen voor een ander
U kunt een belangrijke rol spelen in het realiseren van deze extra's. Iedereen kan vriend worden van de Stichting Vrienden van Pieter van Foreest. Wilt u de Stichting Vrienden meehelpen om de cliënten iets extra’s te bieden? Dit kan op verschillende manieren: een eenmalige gift of donatie of via een vaste periodieke schenking. Uw hulp is hard nodig. 

Stichting vrienden van voor diverse locaties
De onderstaande locaties hebben een Stichting Vrienden. Kijk voor meer informatie over de Stichting Vrienden bij onderstaande locaties en zie wat ze allemaal het afgelopen jaar mogelijk hebben gemaakt:

 

Klein Bretelerfonds

Naast de Stichting Vrienden is er ook het Klein Bretelerfonds. Het KBfonds heeft als doel het bevorderen van welzijnsactiviteiten en het verlenen van finaciële steun aan cliënten die gebruik maken van de zorg van Pieter van Foreest. Het bestuur richt zich, naast een jaarlijkse bijdrage ten behoeve van de cliënten in de locaties, voornamelijk op het financieren van duurzame zaken. Meer informatie over het Klein Bretelerfonds

ANBI

De Stichtingen Vrienden voor de diverse locaties van Pieter van Foreest en het Klein Bretelerfonds zijn allen een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor kan uw gift een fiscaal voordeel voor u opleveren. De RSIN / Fiscale nummers zijn te vinden onder de betreffende links. Meer informatie over ANBI? ANBI