Stichting Vrienden

Stichting Vrienden van De Kreek, Sonnevanck en De Hooge Tuinen is opgericht met als doel om voor de bewoners extraatjes te realiseren die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden. Sonnevanck krijgt geld van de overheid voor het leveren van zorg en behandeling, maar niet voor de extra activiteiten. Denk hierbij aan recreatieve avonden, uitstapjes voor bewoners, aanschaf van een minibus voor het vervoer van de cliënten en meer.

‘Iedereen heeft vrienden nodig, mensen op wie je kunt bouwen!’

Activiteiten

Dankzij donaties, giften en opbrengsten van bazaars en andere acties heeft Stichting Vrienden van De Kreek, Sonnevanck en De Hooge Tuinen in de afgelopen periode een financiële bijdrage kunnen leveren aan zaken die het leven van de cliënten veraangenamen, zoals het creëren van een buitenwandelgebied, zonwering voor balkons, klassieke concerten en een bluetooth speaker voor De Hooge Tuinen, festiviteiten in het kader van het 55-jarig bestaan, een grote smart tv en een braintrainer voor Sonnevanck en vervanging van parasoldoeken, een rolstoelfiets, een muziekoptreden, smart tv’s en een braintrainer voor De Kreek.

Wilt u ons ook ondersteunen?

Een mogelijkheid om uw betrokkenheid bij, waardering voor en/of tevredenheid over De Kreek, Sonnevanck en De Hooge Tuinen tot uitdrukking te brengen, is het geven van een financiële bijdrage aan Stichting Vrienden. Dit kan in de vorm van een gift, maar het is ook mogelijk om donateur te worden. Klik hier voor de brochure.

Contact: Leeuweriklaan 34, 2691 CK 's - Gravenzande. T: 0174 - 741 000


Algemene gegevens
 

RSIN nummer

814873005

Bestuur

Voorzitter Mevr. van der Toorn Vrijthoff-Smits
Penningmeester Mevr. de Zeeuw-van Baalen
Lid Dhr. Jongejan
Lid Mevr. Valentin-van den Berg
Lid Mevr. Aalbrecht-Mozes

Beloningsbeleid

Het bestuur ontvangt geen beloning, alleen eventuele gemaakte kosten door de Stichting worden vergoed.

ANBI 

Stichting Vrienden van De Kreek, Sonnevanck en De Hooge Tuinen is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor kan uw gift fiscaal voordeel voor u opleveren. Meer informatie over ANBI? ANBI

Financiën

Bekijk de jaarcijfers 2019