Stichting Vrienden

Stichting Vrienden van De Kreek, Sonnevanck en De Hooge Tuinen is opgericht met als doel om voor de bewoners extraatjes te realiseren die niet uit het reguliere budget betaald kunnen worden. De Kreek krijgt geld van de overheid voor het leveren van zorg en behandeling, maar niet voor de extra activiteiten. Denk hierbij aan recreatieve avonden, uitstapjes voor bewoners, aanschaf van een minibus voor het vervoer van de cliënten en meer.

‘Iedereen heeft vrienden nodig, mensen op wie je kunt bouwen!’

Activiteiten

Dankzij donaties, giften en opbrengsten van bazaars en andere acties heeft Stichting Vrienden van De Kreek, Sonnevanck en De Hooge Tuinen in de afgelopen periode een financiële bijdrage kunnen leveren aan zaken die het leven van de cliënten veraangenamen, zoals voor de bewoners van De Kreek een bezoek aan de dierentuin, het organiseren van een boottocht, smart TV en zonwering voor het terras, een fietslabyrint voor Sonnevanck en voor De Hooge Tuinen de beleeftuin en het bezoeken van klassieke concerten.

Wilt u ons ook ondersteunen?

Een mogelijkheid om uw betrokkenheid bij, waardering voor en/of tevredenheid over De Kreek, Sonnevanck en De Hooge Tuinen tot uitdrukking te brengen, is het geven van een financiële bijdrage aan Stichting Vrienden. Dit kan in de vorm van een gift, maar het is ook mogelijk om donateur te worden. Klik hier voor de brochure.

Contact: Leeuweriklaan 34, 2691 CK 's - Gravenzande. T: 0174 - 741000


Algemene gegevens
 

RSIN nummer

814873005

Bestuur

Voorzitter Mevr. van der Toorn Vrijthoff-Smits
Penningmeester Mevr. de Zeeuw-van Baalen
Lid Dhr. Jongejan
Lid Mevr. van Leeuwen-Nortier
Lid Mevr. van den Beukel-van der Sar

Beloningsbeleid

Het bestuur ontvangt geen beloning, alleen eventuele gemaakte kosten door de Stichting worden vergoed.

Financiën

Bekijk de jaarcijfers 2023

Bekijk de jaarcijfers 2022

Bekijk de jaarcijfers 2021

Bekijk de jaarcijfers 2020

Bekijk de jaarcijfers 2019

Bekijk de jaarcijfers 2018