Volledig Thuis met Pieter van Foreest

Iedereen wil het liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. Wie zorg en ondersteuning nodig heeft, kan al een beroep doen op de Thuiszorg. Maar wat als u meer zorg en begeleiding nodig heeft? Dan kunt u vanaf 11 maart 2024 een beroep doen op het Volledig Pakket Thuis van Pieter van Foreest.

Volledig Pakket Thuis (VPT) is bestemd voor mensen die een Wlz-indicatie hebben voor wonen met zorg, maar toch graag zelfstandig thuis willen blijven wonen. U blijft in uw eigen woning wonen en ontvangt een totaalpakket van zorg, welzijn en ondersteuning. Denk hierbij aan alarmopvolging, persoonlijke verzorging (zoals het wassen/douchen, kleden, aandoen van hulpmiddelen), hulp bij het huishouden, aanreiken van medicatie, maaltijdservice of begeleiding bij alle dagelijkse dingen. U houdt de regie over uw dag en samen kijken we wat u nodig heeft en past binnen de Wlz-indicatie, zodat u met plezier en veilig volledig thuis kunt blijven wonen. Het VPT is altijd maatwerk. 

Aandacht voor uw welzijn
Het (kleine) team geeft, naast de zorg, samen met u en uw netwerk invulling aan uw welzijn. Passend bij uw behoeften en wensen. Denk hierbij aan het ondersteunen bij het eten en drinken, maar ook het samen doen van boodschappen of het maken van een wandeling behoort tot de mogelijkheden. In overleg is het ook mogelijk om extern gebruik te maken van faciliteiten in een nagelegen locatie van Pieter van Foreest. 

Volledig Pakket Thuis (VPT) wordt aangeboden in Delft, in een straal van 1 km van Parkzicht (woningen naast Lindenhof). De planning is dat cliënten in De Lier in een straal van 500 meter van Ruijterhof (woningen naast Triangel) eveneens gebruik kunnen maken van het pakket.

Interesse en/of vragen?
We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Bij brochures en downloads vindt u meer informatie. U kunt contact opnemen met het Klant Contact Centrum, te bereiken via telefoonnummer 015 - 515 5000, e-mail contact@pietervanforeest.nl of via de chat.