Hulp bij het Huishouden

Indien u tijdelijk of voor een langere periode niet meer in staat bent het huishouden te doen kunt u in aanmerking komen voor Hulp bij het Huishouden. Dit kan u helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Voor Hulp bij het Huishouden kunt u bij Pieter van Foreest en het team van huishoudelijk medewerkers terecht.

Pieter van Foreest verzorgt Hulp bij het Huishouden in de gemeenten:

  • Delft
  • Midden-Delfland
  • Westland

Welke huishoudelijk hulp kunt u krijgen?

Een betrokken medewerker kan u helpen bij het doen van lichte en/of zwaardere huishoudelijke klussen. U kunt daarbij denken aan (binnen) ramen wassen, stoffen en stofzuigen.

Hoe ontvangt u Hulp bij het Huishouden?

Deze zorg wordt vaak voor een groot deel vergoed. Hiervoor heeft u een indicatie van uw gemeente nodig. U kunt hiervoor het WMO-loket in uw gemeente benaderen.
Binnen enkele dagen nadat door de gemeente een ondersteuningsonderzoek is ingediend komt een medewerker van Pieter van Foreest persoonlijk kennismaken om samen een zorgplan op te stellen en de werkzaamheden af te stemmen. Zodra deze is goedgekeurd door de gemeente kan de zorg worden opgestart.

Geen indicatie?

Mocht u niet in aanmerking komen voor een indicatie van uw gemeente, maar wilt u wel graag huishoudelijke hulp van Pieter van Foreest ontvangen? Dan kunnen wij u wellicht helpen met particuliere Hulp bij het Huishouden. U ontvangt dan maandelijks een factuur van geleverde diensten. Pieter van Foreest biedt meer particuliere diensten, zoals maaltijdservice.

Interesse?

Wij horen graag van u. Neem vandaag nog contact op met Pieter van Foreest via telefoonnummer 015 - 515 5000.