Hulp bij het Huishouden

Indien u tijdelijk of voor een langere periode niet meer in staat bent het huishouden te doen kunt u in aanmerking komen voor Hulp bij het Huishouden. Dit kan u helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Voor Hulp bij het Huishouden kunt u bij Pieter van Foreest en het team van huishoudelijk medewerkers terecht.

Pieter van Foreest verzorgt Hulp bij het Huishouden in de gemeenten:

  • Delft
  • Midden-Delfland
  • Westland
  • Rijswijk

Welke huishoudelijk hulp kunt u krijgen?

Een betrokken medewerker zal u helpen bij het doen van lichte en/of zwaardere huishoudelijke klussen. U kunt daarbij denken aan ramen wassen, stoffen en stofzuigen, maar ook aan het doen van een boodschap, bedlinnen en/of kleding wassen of het controleren van de inhoud van de koelkast.

Hoe ontvangt u Hulp bij het Huishouden?

Deze zorg wordt voor een groot deel vergoed. Hiervoor heeft u een indicatie van uw gemeente nodig. De medewerkers van Pieter van Foreest kunnen u helpen bij het aanvragen van de indicatie. U kunt ook rechtstreeks bij het WMO- of Stiploket van uw gemeente terecht. Als de indicatie is afgegeven komt een medewerker van Pieter van Foreest persoonlijk kennismaken. In dat gesprek kunt u uw wensen aangeven en wordt de planning van de werkzaamheden doorgenomen.

Geen indicatie?

Mocht u niet in aanmerking komen voor een indicatie van uw gemeente, maar wilt u wel graag huishoudelijke hulp van Pieter van Foreest ontvangen? Dan kunnen wij u wellicht helpen met particuliere Hulp bij het Huishouden. U ontvangt dan maandelijks een factuur van geleverde diensten. Pieter van Foreest biedt meer particuliere diensten, zoals maaltijdservice.

Interesse?

Wij horen graag van u. Neem vandaag nog contact op met Pieter van Foreest via telefoonnummer 015 - 515 5000.