Geslaagde burendag in Triangel

Geplaatst op: 4 Oktober 2019

Vrijdag 27 september vond in de Triangel een gezellige burendag plaats. Er zijn verschillende activiteiten georganiseerd om elkaar beter te leren kennen.

In de ochtend kwamen kinderen van de Prins Mauritsschool langs. Ze deelden iets lekkers uit voor bij de koffie. Samen met de bewoners speelden zij spelletjes en maakten ze gezellig een praatje. Er werden mooie herinneringen gemaakt en een jongen van 10 jaar wilde zelfs terugkomen, omdat hij hier een paar vrienden had gemaakt.

Rond het middaguur vond er in de brasserie een heerlijke lunch plaats, verzorgd door Albert Heijn De Lier. Ook buurtbewoners die boven de Albert Heijn De Lier wonen, waren uitgenodigd om samen met de bewoners gezellig te lunchen.

Tijdens de buurtbingo werden er mooie contacten gelegd tussen de bewoners van de Triangel en buurtbewoners. Onder het genot van heerlijke advocaatjes klonk regelmatig ‘bingo’ door de zaal en gingen velen met mooie prijzen naar huis.

We bedanken iedereen die heeft meegeholpen aan de zeer geslaagde burendag. In het bijzonder Albert Heijn De Lier voor de heerlijke lunch, advocaatjes en prijzen. Iedereen heeft genoten.