Sinterklaas op onze locaties

Geplaatst op: 5 December 2023

Het is weer 5 december en dat betekent dat Sinterklaas weer volop langs alle huizen gaat om bezoeken te brengen en natuurlijk ook cadeautjes! Ook bij onze locaties in Sinterklaas al gespot. 

De Opmaat
Sinterklaas is vannacht langsgeweest in De Opmaat, waar zowel collega's als bewoners hun schoen hadden gezet. Natuurlijk was er in de ochtend voor iedereen een verassing, want de schoenen waren gevuld! 

Stefanna
In Stefanna bracht Sinterklaas vandaag een bezoek met zijn trouwe Pieten. De bewoners werden getrakteerd op lekkernijen en genoten van het bijzondere bezoek! Het was een geslaagde Sinterklaasmiddag.

Ontmoetingscentrum Zorgtuinderij 
De bezoekers van de zorgtuinderij werden verrast met een echte sinterklaasbingo! Een heuse piet nam plaats achter de molen van Sinterklaas. Wat een gezelligheid!

Duinhof
Het was even spannend of Sinterklaas op 5 december wel in Duinhof en Strandgoed langs kon gaan. Hij lag namelijk ziek op bed. Er was lichte stress, maar gelukkig was er een zeer goede bekende van Duinhof en de Sint die de honours waar wilde nemen. De Sint, natuurlijk ook een bekende voor de bewoners van Duinhof, zorgt voor veel pret. Iedereen heeft genoten van de cadeautjes en het rijm.

Lindenhof
Ook heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan Lindenhof. De bewoners genoten van de liedjes, lekkernijen en de cadeaus die werden uitgedeeld. 

Veenhage
In Veenhage kwam de Sint voor een bijzondere aangelegenheid. De vernieuwde hal werd geopend! Ook sprak Sinterklaas zijn bewondering uit voor alle bewoners en collega's. Het was een feestelijk moment! 

Ontmoetingscentrum Pijnacker
Sinterklaas bracht een kort bezoek aan Ontmoetingscentrum Pijnacker, ook hier genoten de bezoekers van de aandacht en was het een erg gezellig bezoek!