Ontdek Pieters Kamerhuis

Nieuwe woonvorm met zorg

Pieter van Foreest is een heel nieuwe vorm voor wonen met zorg voor senioren gestart. Speciaal voor senioren die het graag anders zien, die samen met elkaar vorm willen geven aan een nieuwe toekomst. Samen. Samen met de mensen uit de wijk, samen met studenten van de TU Delft, samen met de buurt, samen met de buurtjes van Ipse de Bruggen. Samen dingen bedenken, samen dingen ondernemen, samen Pieters Kamerhuis vormgeven.

Pieters Kamers

Pieters Kamerhuis bevindt zich in de wijk Poptahof aan het Vorrinkplein 99 te Delft. Senioren kunnen een kamer huren van circa 25 m2 in combinatie met Thuiszorg en eventueel een andere dienstverlening van Pieter van Foreest.

Pieters Faciliteiten

Bewoners van Pieters Kamerhuis kunnen gebruik maken van de gezamenlijke faciliteiten en activiteiten welke op de begane grond worden aangeboden. Hierbij valt te denken aan Pieters Restaurant, Pieters Gym, schilderen in Pieters Atelier, Pieters Winkel, naar de kapper in Pieters Salon, samen tuinieren in de tuin. Ontmoeten en samen doen is daarbij het sleutelwoord.

De ontwikkeling van het nieuwe type zorghuis is een initiatief van Pieter van Foreest, omdat wij vinden dat het blijven genieten van de kleine dingen van het leven belangrijk is.

Meer informatie over Pieters Kamerhuis of heeft u een leuk idee voor Pieters Kamerhuis? Bel ons: 015 – 515 5000