Feestelijk tekenmoment Zorgboerderij en Pieter van Foreest

Geplaatst op: 3 Juli 2024

Het zorglandschap verandert. Het is van belang om naar de zorg van morgen te blijven kijken. 

Al vele jaren werken Zorgboerderij BuitenGewoon en Pieter van Foreest samen en was het tijd om de overeenkomst, daar waar nodig, aan te passen naar deze tijd. Onlangs heeft er een tekenmoment met Arjo Buijs, bestuurder Zorgboerderij BuitenGewoon, en Gert-Jan Waterink, Raad van Bestuur Pieter van Foreest, plaatsgevonden. Dit vond op onlangs plaats in de Theetuin bij de Zorgboerderij in Delfgauw waar beide partijen de wens uitspraken om nog lang samen te werken. Een feestelijk moment waar we trots op zijn.

Zorgboerderij BuitenGewoon
Steeds meer mensen hebben de wens om zo lang mogelijk in hun eigen huis te blijven wonen, deze wens kan tegenwoordig steeds beter vervuld worden. Zorgboerderij BuitenGewoon  in Delfgauw en Pijnacker biedt een uniek concept van zorg. De nadruk ligt op een combinatie van welzijn en zorg. Mensen die zelfstandig wonen en een leven lang op het platteland hebben doorgebracht (boeren en tuinders) zijn van harte welkom op de Zorgboerderij. U kunt deelnemen aan het activiteitenaanbod van de Zorgboerderij als u beschikt over een juiste indicatie van het CIZ.

Zorgboerderij BuitenGewoon  is een aparte stichting onder leiding van een dagelijks bestuur. Pieter van Foreest draagt dit bijzondere concept een warm hart toe en biedt ondersteuning op verschillende gebieden.