Fietsen voor fietsen voor De Kreek, Sonnevanck en De Hooge Tuinen

Geplaatst op: 11 September 2023

Dit jaar vindt op 21 oktober de Oranjesluistocht weer plaats. De Kreek, Sonnevanck en De Hooge Tuinen heeft de organisatie benaderd met een hulpvraag. Zij wilde namelijk voor de locaties nieuwe en/of extra duofietsen/rolstoelfietsen. De organisatie van de Oranjesluistocht vind dit een mooi lokaal doel en besluit dit jaar te gaan fietsen voor fietsen. 

21 oktober 2023
Op 21 oktober vindt de tocht plaats, noteer het in uw agenda, want het is mogelijk om deel te nemen. De tocht begint om 13.30 uur en inschrijven is mogelijk vanaf 12.30 uur die dag. De kosten zijn 30 euro voor volwassenen en 15 euro en dit is inclusief een buffet. Het vindplaats in 's-Gravenzande (Maasdijk 224, 2691NZ). Op de website van Oranjesluistocht blijft u op de hoogte van de laatste informatie over het programma: https://oranjesluistocht.nl/.

Duofietsen / rolstoelfietsen
Er wordt op de locaties veel gebruik gemaakt van de duofietsen en de rolstoelfietsen. Familie en/of vrijwilligers gebruiken de fiets om samen met een bewoner van een van de locaties op stap te gaan. De bewoners genieten natuurlijk volop van het fietsen, het is gezond voor lichaam en geest! Een duofiets of rolstoelfiets kost al snel tussen 7000 en 10.000 euro en daarom besloten collega's van De Kreek, Sonnevanck en De Hooge Tuinen de hulp in te schakelen van de organisatie van de Oranjesluistocht. 

Oranjesluistocht
Ieder jaar vindt de Oranjesluistocht plaats en wordt er gefietst en gewielrend voor een lokaal goed doel. Dit jaar hebben zij dus gekozen om voor De Kreek, Sonnevanck en De Hooge Tuinen te gaan fietsen. Het is naast meedoen ook mogelijk om te doneren via NL16RABO0306808439 t.n.v. Oranjesluistocht. De opbrengsten zullen worden gebruikt voor nieuwe duofietsen/rolstoelfietsen, zodat zoveel mogelijk bewoners kunnen genieten van een heerlijk fietsuitje!