Mantelzorginformatiebijeenkomst in Naaldwijk op zaterdag 20 april

Geplaatst op: 5 April 2024

Steeds meer mensen in Westland zijn mantelzorger. Zij zorgen langdurig voor een naaste die ziek is of extra hulp nodig heeft. Maar wie zorgt er eigenlijk voor hen?

We geven om onze dierbaren en vinden het daarom vanzelfsprekend om voor ze te zorgen wanneer dit nodig is. Zodra deze zorg intensief wordt kan dit echter een grote impact hebben op het dagelijkse leven. Als mantelzorger kan het moeilijk zijn om de balans te vinden in het zorgen voor uw dierbare en het zorgen voor uzelf. Sommige mantelzorgers kunnen hierdoor te zwaar belast worden. Om uw zorgen te verminderen zijn er tal van mogelijkheden aan ondersteuning binnen het Westland, maar waar begin je? Op zaterdag 20 april is er een gratis informatiebijeenkomst georganiseerd in wijkcentrum Hof van Heden, Naaldwijk om u wegwijs te maken rondom allerlei verschillende vormen van ondersteuning..

Bent u mantelzorger en vraagt u zich af welke vormen van ondersteuning er binnen Westland zijn? Op deze informatiemarkt zijn verschillende organisaties vertegenwoordigd, die u graag meer vertellen over het hulpaanbod op het gebied van onder andere zorg, welzijn, wonen en arbeid. Of het nu gaat om de mogelijkheden rondom de huishoudelijke zorg of juist om de verschillende vormen van hulpmiddelen gaat voor de naaste. Er is alle ruimte om verder informatie op te halen en in gesprek te gaan bij één van de kraampjes op de informatiemarkt.  

Alle mantelzorgers in Westland zijn van harte welkom op zaterdag 20 april tussen 13.00 en 15.30 uur in wijkcentrum Hof van Heden aan de Dijkweg 20 in Naaldwijk. Aanmelden is niet nodig, u kunt zo binnenlopen.