Westlandse cliënten verrast door telersvereniging Sweet Kisses+ met 1000 planten in het kader van Wereld Knuffeldag

Geplaatst op: 25 Januari 2024

Afgelopen week was het Wereld Knuffeldag en laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van knuffels? Ze zijn hartverwarmend, verbindend en brengen vreugde in het leven. In het kader van deze dag werden de cliënten van Pieter van Foreest door Sweet Kisses verrast met 1000 planten.

Afgelopen maandag werden de bewoners van de Westlandse woonzorglocaties, de cliënten die thuiszorg krijgen in het Westland en de bezoekers van de Westlandse ontmoetingscentra verrast met een fleurige attentie: Telersverening Sweet Kisses kwam langs met Dobbe Transport om een ieder blij te maken met een gezellig plantje in het kader van Knuffeldag.

Traditie
Het is voor Sweet Kisses inmiddels een mooie traditie: als een manier om iets positiefs bij te dragen aan de maatschappij doneert de telersvereniging jaarlijks planten. Dit jaar hadden zij Pieter van Foreest hiervoor benadert, of ze de cliënten in het Westland hiermee blij konden maken. Deze actie werd natuurlijk met open armen ontvangen. Het brengt hoop en vrolijkheid in de woonkamers van de mensen thuis en de woonzorgcentra tijdens de donkere wintermaanden.

Mike Broch (SV.CO) en Gertjan Sosef (Ammerlaan-Sosef) waren aanwezig om de planten aan de bewoners te overhandigen: “We werden enthousiast onthaald door de bewoners. Het is hartverwarmend om te zien hoe dit kleine gebaar, het schenken van onze primula’s, zoveel blijdschap brengt. En de lieve oudere mensen kunnen het weten; het ga8at om de kleine dingen in het leven. Als coöperatie vinden we het bijzonder waardevol om in deze wintermaanden wat extra aandacht en kleur te brengen.”

Goed begin van het nieuwe jaar
Bij Pieter van Foreest werd de actie met open armen ontvangen. Zowel de cliënten die wonen in een van de Westlandse woonzorgcentra, als de cliënten die thuiszorg ontvangen of bij een ontmoetingscentrum komen waren ontzettend blij met dit hartverwarmende gebaar. “Wat een leuk begin van het nieuwe jaar! Ik word enorm blij van al die vrolijke kleurtjes, zeker in deze tijd van het jaar. Bedankt Sweet Kisses, superlief!”, aldus de verraste cliënten.

Sweet Kisses+
Telersvereniging Sweet Kisses+ is een samenwerking tussen veredelaar Schoneveld Breeding en de zes kwekers SV.CO, Gevers Planten, Ammerlaan-Sosef, Loos Plants, Berkhout Plants en Gebr. Grootscholten. Gezamenlijk wordt er gewerkt aan kwaliteit, product- en conceptontwikkeling van de primula obconica’s.