Terug

Seniorenwoningen Delfshove Delft

Seniorenwoningen Delfshove, Delft

Tegen de locatie Delfshove staan seniorenwoningen van de woningbouwcorporatie Vestia.
Er zijn 19 tweekamerwoningen en 41 driekamerwoningen. Met de zorg dichtbij kunt u zelfstandig blijven wonen. U kunt gebruik maken van de services en diensten van Pieter van Foreest zoals personenalarmeringZorg Thuis en Hulp bij het Huishouden.

Als u wilt verhuizen naar een seniorenwoning dient u allereerst in het bezit te zijn van een (online) woonpasinschrijving. Via de website www.woonnet-haaglanden.nl kunt u zich online inschrijven voor deze woonpasinschrijving. Op deze website wordt dagelijks - ná 20.00 uur - het nieuwe huuraanbod gepubliceerd. U heeft dan een aantal dagen de tijd om te reageren op een woning waar uw interesse naar uitgaat (let op de uiterste reactiedatum). Ná deze reactiedatum wordt uit alle reacties een kandidatenlijst samengesteld en naar de Ouderenconsulent verzonden. Zij zal vervolgens de kandidaten benaderen. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Ouderenconsulent van Pieter van Foreest via telefoonnummer 015 - 515 5000 of via het emailadres: ouderenconsulent@pietervanforeest.nl