Feestelijke middag in Duinhof dankzij cheque Verbakel

Geplaatst op: 16 November 2023

Afgelopen zaterdag, 11 november, was het moment aangebroken. Na een succesvolle heropening van de Duinhof in maart, is de destijds aangeboden cheque van Verbakel ingewisseld. 

Om half drie zaten alle bewoners van Duinhof, evenals de gasten van Strandgoed Ter Heijde en vele zorgmedewerkers, gereed voor een muzikale bingo. 

Al snel heerste er een feestelijke sfeer, waarbij er enthousiast werd meegezongen op de vele bekende melodieën, door zowel jong als oud. Tussen de liederen door werden er af en toe leuke grappen verteld, wat leidde tot grote hilariteit. Na de gezellige bingo stond de poffertjeskraam klaar, waar iedereen volop van genoot. 

Veel jeugdherinneringen werden opgehaald, die tijdens de afsluitende koffie- en theeronde werden gedeeld. Deze prachtige middag en avond werden afgesloten met de verzuchtende woorden: 'wat was dit een fantastisch feest.' 

Onze oprechte dank gaat uit naar alle collega's die dit gezamenlijk hebben georganiseerd en natuurlijk een speciale dank aan Verbakel, zonder wiens bijdrage dit feest niet mogelijk was geweest!