Geslaagde Dag van de Zorg

Geplaatst op: 13 Mei 2020

Op 12  mei, de Dag van de Zorg, werden op diverse locaties de bewoners en de collega’s even extra verwend.

Optredens
Zo waren er bij Weidevogelhof en Veenhage gezellige optredens van een draaiorgel en kregen ze heerlijke snoephartjes om hen een hart onder de riem te steken.

Ook bij de Zorgboerderij was er een mooi optreden. Vanwege de Dag van de Zorg en het 15-jarig bestaan van de boerderij vond er een mooi avondconcert plaats.

Lekkers voor de collega’s
Bij Die Buytenweye werd er een barbecue georganiseerd speciaal voor de collega’s. Er waren heerlijke luxe broodjes en gehaktballetjes. De collega’s hebben er samen heerlijk van genoten.

Bij De Terwebloem hadden ze aan de familie van de bewoners gevraagd om als verrassing voor de collega’s iets lekkers te maken voor een high tea. De families hadden al vaker aangegeven dat ze graag iets wilden doen en er werd dan ook massaal op de oproep gereageerd. Taarten, gebakjes, sandwiches en allerlei ander lekkers werd langsgebracht. Velen hadden er ook een lief kaartje bij gedaan voor de zorgmedewerkers om hen een hart onder de riem te steken. De collega’s waren gewoon stil van al dat lekkers en dat liefs.

Ondanks dat de Dag van de Zorg er toch anders uitzag dan normaal, was het dus zeker een geslaagde dag!