Volop gezelligheid tijdens Dikke Dinsdag bij Ontmoetingscentrum Zorgtuinderij

Geplaatst op: 16 Februari 2024

Afgelopen dinsdag kreeg Ontmoetingscentrum Zorgtuinderij hoog bezoek van Prins Bart den 1e, Page Anja, Hofdame Sanne, adjudanten Roy en Jilles, Jeugd Prins Kenji, Jeugd-Page Shaenna en Jeugd-Adjudant Jayden van de Jolige Druif.

De bezoekers van het ontmoetingscentrum hadden 's middags eerst een heerlijke maaltijd in het kader van Dikke Dinsdag met bruine bonensoep en pannenkoeken in hartvorm. De medewerkers hadden de Zorgtuinderij sfeervol aangekleed en gezorgd voor volop verkleedmateriaal. Voor sommige bezoekers een feest van herkenning, een enkeling was zelf nog ooit Prins Carnaval geweest. Voor anderen een hele nieuwe ervaring. Maar het enthousiasme was groot bij iedereen. De polonaise werd bij binnenkomst direct ingezet. 

Het zijn drukke dagen voor de Jolige Druif, de jeugdige deelnemers maakten graag even gebruik van de relaxstoelen van het ontmoetingscentrum terwijl de bezoekers in polonaise de hele Zorgtuinderij doorgingen.

Het was wederom een groot succes. We zijn blij dat de Jolige Druif de moeite neemt om ook degenen te bezoeken die niet zelf meer Carnaval kunnen opzoeken. En we zien ze volgend jaar graag terug!