Faciliteiten

Duinhof beschikt over een aantal faciliteiten:

Bibliotheek

Op de recreatiezaal is de bibliotheek gevestigd. U vindt hier een verscheidenheid aan (grootletter)boeken en luisterboeken die u tegen een kleine vergoeding kunt lenen. De bibliotheek is eens in de drie weken geopend.

Boodschappendienst

In Duinhof is een kleine winkel gevestigd. U kunt daarnaast ook gebruik maken van de boodschappendienst. Door het invullen van het boodschappenboekje (verkrijgbaar op de afdeling) kunt u de boodschappen bestellen.

Kapper

In Duinhof komt wekelijks een dameskapper. U kunt rechtstreeks of via de verzorgende een afspraak met haar maken.

Pedicure

In Duinhof is een gecontracteerde pedicure werkzaam. U kunt bij de verzorgende een afspraak maken. De pedicure komt bij u langs.

Recreatiezaal

De recreatiezaal bevindt zich op de begane grond. Het is een algemene ruimte waar iedereen welkom is. U kunt hier iedere ochtend gezellig koffie drinken en er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Restaurant

Het restaurant is onderdeel van de recreatiezaal. U kunt samen met familie of bekende gebruik maken van het restaurant om gezellig bij te kletsen en samen een hapje eten. Het restaurant is dagelijks geopend tussen 11:45 en 13:30 uur.

Wifi

Bij alle locaties van Pieter van Foreest, waaronder Duinhof, kunnen alle cliënten en gasten gratis gebruik maken van het wifinetwerk Pieters Internet.

Winkel

Op de begane vindt u de mini-supermarkt. Hier kunt u terecht voor kleine boodschappen zoals hartige en zoete lekkernijen, brood, toiletartikelen en kaarten.