Terug

Huurappartementen De Hooge Tuinen Naaldwijk

MENU LOCATIE

Huurappartementen voor senioren in Naaldwijk

In de wijk Hoogeland in Naaldwijk staat het complex De Hooge Tuinen, het kleinschalig centrum voor wonen en zorgservice van Pieter van Foreest. Hier vindt u 42 riante en zeer luxe afgewerkte huurappartementen, speciaal ontwikkeld voor actieve 55-plussers. De appartementen zijn gelegen in een groene en waterrijke omgeving. U wordt omringd door de natuur, maar heeft toch alle voorzieningen binnen handbereik.

Kwaliteit luxe en comfort

Een keuze voor De Hooge Tuinen is een keuze voor kwaliteit, luxe en comfort. De royale 3- en 4-kamerappartementen bieden extra ruimte voor een hobby- of logeerkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Een prima startpunt voor al uw activiteiten en een heerlijke plek om voldaan weer thuis te komen. 

Op de volgende pagina vindt u een overzicht van de woningtypen. Wanneer u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen via het interesseformulier of Woonvreugde Makelaars (T 0174 – 388 301).

Huren bij Pieter

Dit appartementencomplex is een locatie van Pieter van Foreest. Onze primaire doelstelling is het bieden van zorg, hulp en advies, afgestemd op uw situatie. We ondersteunen, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig uw eigen leven kunt leiden op de manier die u zelf wenst, ongeacht uw leeftijd.

Als bewoner kunt u gebruikmaken van de servicepakketten van Pieter van Foreest. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen bij uw verhuizing. Onze verhuisservice, professionele klussendienst, opslagservice en schoonmaakservice nemen u veel werk uit handen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor interieuradvies, woninginrichting en servicediensten voor uw huis en tuin.

Huren bij Pieter betekent ook dat u een beroep op ons kunt doen voor de bezorging van maaltijden aan huis, de aansluiting van een personenalarmeringssysteem voor calamiteiten en zorg in de vorm van bijvoorbeeld fysiotherapie. Wat uw wensen nu en in de toekomst ook zijn, Pieter van Foreest zorgt ervoor!

 

Unieke, centrale ligging

Het appartementencomplex ligt in de Naaldwijkse wijk Hoogeland. Dankzij de unieke ligging van De Hooge Tuinen, op de grens van Hoogeland en het bruisende centrum van Naaldwijk, heeft u het beste van beiden binnen handbereik.

In de prachtige natuurlijke omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Met het strand op slechts vijf kilometer afstand is ook een dagje naar zee zo geregeld.