Terug

Huurappartementen De Hooge Tuinen Naaldwijk

MENU LOCATIE

Woningen

Appartementencomplex De Hooge Tuinen bestaat uit 42 riante huurappartementen, die van alle gemakken zijn voorzien en waarin u heerlijk zult wonen.

De afwerking en inrichting van het appartementencomplex mogen er zijn! Naast een videofooninstallatie beschikt elk appartement over automatisch bedienbare zonnewering. En de luxe van vloerverwarming en –koeling, inregelbaar per vertrek.

Het toilet en de badkamer zijn afgewerkt met grote vloer- en wandtegels. In de badkamer, welke tot aan het plafond is betegeld, zijn een thermostaatkraan, een moderne wastafel en spiegel gemonteerd. Ook de keuken is luxe afgewerkt met een composiet aanrechtblad, halogeen inbouwspotjes,  een motorloze afzuigkap en compleet met inbouwapparatuur zoals een koel/vriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser en inductiekookplaat.

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende woningtypen. Wanneer u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen via het interesseformulier of Woonvreugde Makelaars (T 0174 – 388 301).

Let op: op dit moment zijn alle appartementen verhuurd!

Type A, 3-kamerappartement

Paars gemarkeerd in de afbeelding. De 38 appartementen van het type A hebben een woonoppervlakte van 90 m2. Na de hal betreedt u direct de royale woonkamer, die ook de L-vormige keuken bevat. Via een tussendeur bereikt u de gang, waaraan de andere kamers van het appartement grenzen: de beide slaapkamers, de badkamer, een apart toilet en een berging. De appartementen op de begane grond hebben een tuin, de appartementen op de eerste en tweede etage hebben een balkon. De tuinen en balkons zijn toegankelijk via openslaande deuren.

Type B, 4-kamerappartement

Groen gemarkeerd in de afbeelding. De vier appartementen van het type B, met een woonoppervlakte van 120 m2, bevinden zich op de eerste en tweede etage van De Hooge Tuinen. Via de ruime hal komt u in de gang, waaraan de andere kamers van het appartement grenzen: de riante woonkamer met een open, L-vormige keuken en een bijkeuken, de badkamer, de drie slaapkamers, een apart toilet en een berging. De appartementen zijn voorzien van een balkon, bereikbaar via openslaande deuren.