Faciliteiten

Stefanna beschikt over de volgende faciliteiten:

Duofiets

Wilt u gezellig samen op stap, reserveer de duofiets dan bij de receptie. Op deze fiets zit u gezellig naast elkaar en wordt u ondersteund bij het trappen.

Fysioruimte/fysiotherapeuten

Op de begane grond treft u een fysiotherapieruimte aan, waar u onder begeleiding van een fysiotherapeut kunt werken aan uw herstel. U kunt daar onder andere gebruik maken van een labyrintfiets, waarmee u al fietsend in Stefanna een uitstapje in de nabije of niet nabije omgeving lijkt te maken.

Kapsalon

Op de begane grond vindt u een heren- en dameskapper. Deze kapsalon is van maandag t/m zaterdag geopend vanaf 9.00 uur. U kunt rechtstreeks bij de kapper een afspraak maken of een berichtje achterlaten bij de receptie.

Pedicure

In overleg met de verzorging kan een pedicure uw bezoeken op uw etage om uw nagels en voeten in goede conditie te brengen of houden.

Receptie

De receptie van Stefanna is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur. De receptie is in het weekend geopend van 9.00 uur tot 15.00 uur.

Restaurant

Het sfeervolle restaurant van Stefanna, genaamd d’Ouwe Delf, bevindt zich op de begane grond waar u terecht kunt voor een kopje koffie/thee. Het is een algemene ruimte waar iedereen welkom is, ook de wijkbewoners.

Tuin

Bij mooi weer is het lekker om naar buiten te gaan. U kunt gebruik maken van onze beschutte binnentuin.

Wifi

Bij alle locaties van Pieter van Foreest, waaronder Stefanna, kunnen alle cliënten en gasten in openbare ruimtes gratis gebruik maken van het wifinetwerk Pieters Internet.