Zorg, behandeling en welzijn

Zorg

Stefanna is een verpleeghuis met vier psychogeriatrische afdelingen. Deze afdelingen bieden plaats aan 88 bewoners met dementie.

Behandeling

Indicatie met behandeling
Deze locatie is een verpleeghuislocatie, u heeft hiervoor een indicatie met behandeling nodig (zorgzwaartepakket 5 of hoger met behandeling). De behandeling maakt deel uit van de indicatie; de Specialist Ouderengeneeskunde van Pieter van Foreest is medisch eindverantwoordelijk. Het kan zijn dat u ook behandeling nodig heeft van bijvoorbeeld een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, maatschappelijk werker, psycholoog of logopedist. Pieter van Foreest heeft een team behandelaren dat voor u klaar staat. Indien u een behandeling nodig heeft, zal de betreffende behandelaar, op indicatie van de verpleeghuisarts / specialist ouderengeneeskunde, een afspraak met u maken en met u bespreken hoe de behandeling eruit zal gaan zien en wat u kunt verwachten.

Welzijn & Ontspanning

Stefanna biedt activiteiten op het gebied van welzijn en ontspanning. Zo worden er veel recreatieve activiteiten geboden en is er een kapel aanwezig. Creatieve activiteiten, spelactiviteiten en een beautymiddag zijn een greep uit het gevarieerde aanbod.